TVR a reînnoit invitaţia pentru Klaus Iohannis de a participa joi la dezbaterea cu Viorica Dăncilă

TVR a reînnoit ivitaţia pentru Klaus Iohannis, reprezentantul Partidului Naţional Liberal în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, de a participa joi la dezbaterea finală alături de Viorica Dăncilă (PSD).

R.B., vineri 15 noiembrie 2019 , 18:44

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

TVR a anunţat că va organiza joi, 21 noiembrie, o dezbatere cu ambii candidaţi din turul doi al alegerilor prezidenţiale,  cu durata de minimum 100 de minute, începând cu ora 21.00, pe TVR 1 HD, TVR Internaţional şi TVR Moldova. TVR a reînnoit invitaţia pentru candidatul Partidului Naţional Liberal, la care aşteaptă răspuns. 

Pentru realizarea acestei dezbateri, Televiziunea Română a transmis candidaţilor, luni, 11 noiembrie, invitaţie de participare. Marţi, 12 noiembrie, reprezentanţii candidatului PSD au confirmat participarea, propunând data de 17 noiembrie, manifestându-şi, totodată, deschiderea şi pentru o altă dată. Întrucât reprezentanţii candidatului PNL nu au transmis niciun răspuns, pe 13 noiembrie, TVR a reînnoit invitaţia, la care aşteaptă răspuns. 

Citeste si: Viorica Dăncilă, un nou atac la Klaus Iohannis pe Facebook. Ce a postat fostul premier

TVR îşi menţine propunerea iniţială, aceea de a organiza dezbaterea finală, cu candidaţii, în ziua de joi, 21 noiembrie 2019.

În cazul în care nu vor confirma participarea ambii candidaţi, TVR va organiza o dezbatere cu reprezentanţi ai mass-media şi cu analişti politici. Dacă dezbaterea cu ambii candidaţi va avea loc, Televiziunea Română va oferi semnal TV gratuit, la cerere, tuturor instituţiilor media interesate.

Televiziunea Română va difuza o serie de emisiuni dedicate celui de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, de promovare şi dezbatere electorală, pe canalele TVR 1 HD, TVR Internaţional şi TVR Moldova. Producţiile TVR vor fi  difuzate în perioada 15 - 22 noiembrie sub genericul „Preşedinte pentru România”.

Citeste si: Orban, întrebat ce şanse îi dă candidatului Viorica Dăncilă: Zero. Şi aşa este prea mult pentru ea că a ajuns în turul doi

În zilele de 15, 18, 19, 20, 21 şi 22 noiembrie, TVR 1 HD va găzdui, de la ora 12.30, emisiuni de promovare electorală (clipuri şi materiale electorale realizate de staffurile de campanile ale candidaţilor), care vor fi difuzate pe parcursul a 23 de minute.

Emisiuni de promovare electorală, tip interviu, în care moderatorul va avea ca invitat un candidat sau un reprezentant al acestuia, vor fi transmise, la TVR 1 HD în zilele de 15, 18, 19, 20 noiembrie 2019, de la ora 21.00.  Vor urma, de la ora 22.00, emisiuni de dezbatere electorală, cu analişti politici şi/sau politicieni, alţii decât candidaţii.

Citeste si: CTP, declarații șoc despre fake news-ul cu casca lui Iohannis: ”E un principiu vechi: Calomniază, calominiază, că tot rămâne ceva”

Vineri, 22 noiembrie, de la ora 21.00, TVR 1 HD programează o emisiune de dezbatere electorală cu analişti politici şi/sau politicieni, alţii decât candidaţii.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si