Uite de ce să ții cont când cumperi următoarea pereche de adidași pentru copii

Când un copil sau un adolescent se plânge de dureri de picior, un motiv obișnuit sunt adesea adidașii pentru copii care nu se potrivesc bine.

Alis Pop, luni 06 mai 2024 , 12:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Purtarea încălțămintei pentru copii potrivită este foarte importantă în tratarea copiilor cu dureri de picioare. Pantofii de sport ar trebui să se potrivească bine în ceea ce privește lungimea și lățimea, să aibă o susținere adecvată, să aibă o arcuire adecvată și trebuie să fie fabricați din materiale rezistente.

Dacă te-ai putea asigura tot timpul că pantofii au mărimea potrivită, au un suport bun pentru talpă și au un sistem de închidere corespunzător, ai putea rezolva o parte semnificativă a problemelor de bază ale picioarelor copiilor tăi. În timp ce mulți oameni nu au nicio problemă cu a cumpăra pantofi din orice tip de magazin, pentru cei mici un magazin specializat cu personal experimentat care poate măsura piciorul și poate ajuta la alegerea celui mai bun pantof pentru tipul lor de picior este ideal.

Nu trebuie să cheltuiești mulți bani pentru a obține un pantof bun. Prețul pantofului are prea puțin de-a face cu calitatea pantofului. Vei vedea tot timpul copii cu pantofi care pot arăta eleganți în exterior și sunt scumpi, dar te uiți înăuntru și vezi că nu oferă sprijin.

Este, de asemenea, important ca tinerii să-și încheie pantofii de fiecare dată când îi pun. Mulți copii au obiceiul de a-și trage repede în picior adidașii fără să îi strângă corespunzător și ies afară. Acest lucru afectează modul în care se potrivește pantoful și sprijinul pe care îl oferă. Un pantof lejer poate, de asemenea, să lase un copil mai predispus la răni dacă face un sport.

Cum să alegi cei mai buni adidași pentru copii

Atunci când alegi pantofii sport pentru micuții tăi, este recomandat să începi cu un pantof de o marcă de bună calitate. Nu trebuie să cumperi un model de lux, dar un pantof solid de marcă va fi, în general, bine construit din materiale de calitate. Uite câteva sfaturi utile atunci când cumperi pantofi sport pentru cel mic:

  • Identificați ce marcă i se potrivește cel mai bine. Fiecare companie folosește o formă specifică pentru picioare atunci când proiectează pantofi. S-ar putea ca puiul tău să aibă nevoie de un călcâi mai îngust, de o cutie mai largă pentru degete sau de un arc mai înalt. Încearcă diferite mărci pentru a vedea ce design se potrivește cu structura piciorului copilului tău. Odată ce ai identificat care dintre ele se potrivește bine, poți, în general, să rămâi cu acel brand.
  • Pantoful trebuie să se potrivească confortabil, fără spații între picior și interiorul pantofului. De exemplu, cineva cu un picior îngust s-ar putea să nu se descurce bine cu un pantof cu un deget mai lat.
  • Pantoful nu trebuie să fie atât de strâns încât să se frece de picior în anumite locuri. Călcâiul nu trebuie să se ridice din pantof când copilul pășește. Chiar dacă pantoful se simte confortabil, călcâiul nu trebuie să alunece în sus și-n jos, așa cum o poate face într-o pereche de sandale pentru copii.
  • Dacă găsești un pantof care îți place într-un magazin și se potrivește bine, poți vedea dacă este disponibil online pentru mai puțini bani. Dacă nuanța pe care o dorești nu este disponibilă în magazin, este posibil să o poți găsi și online.
  • Dacă ai un copil căruia îi place mult să alerge, ține cont că ar fi bine să alterneze încălțămintea de alergare o dată la două zile, deoarece materialele pentru acest tip de încălțăminte necesită adesea ceva timp pentru a-și recupera forma.

Ce adidași pentru copii să alegi pentru ora de sport?

Părinții întreabă adesea dacă micuțul lor lor trebuie să-și schimbe adidașii pentru copii pentru orele de sport. Răspunsul simplu este că depinde de pantofii pe care îi poartă copilul în acea zi. Adidașii de modă fără suport nu sunt adecvați pentru orele de gimnastică. Pentru tinerii care au tendința de a avea dureri sau probleme la picioare, este și mai important să poarte un pantof bun, de susținere, potrivit pentru activitățile sportive. Ar putea fi o idee bună să păstreze o pereche suplimentară de pantofi în dulapul de la școală pentru ora de educație fizică.

Deși pantofii de cross-training pot fi folosiți pentru diverse activități atletice, multe sporturi necesită încălțămintea potrivită. Mulți copii folosesc incaltaminte de alergare pentru sporturi de teren, iar asta nu este bine.

Nu uita și că este important să înlocuiești pantofii copilului odată ce sunt uzați. Mulți adolescenți păstrează aceeași pereche de pantofi prea mult timp. Șireturile sunt rupte, degetul mare tocește partea laterală a pantofului, talpa este uzată, dar îi păstrează pentru că le plac pantofii. Odată ce un pantof este uzat, acesta nu mai oferă sprijinul și protecția necesare activităților de zi cu zi, darămite sportului.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
O navă cu 11 persoane la bord s-a scufundat în Marea Neagră. Trei marinari sunt dați... O navă cu 11 persoane la bord s-a scufundat în Marea Neagră. Trei marinari sunt dați dispăruți
spotmedia.ro
Momentul în care un bărbat cade din avion, după ce scara de îmbarcare este mutată (Video) Momentul în care un bărbat cade din avion, după ce scara de îmbarcare este mutată (Video)
b1.ro
Prima fotografie realizată de Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer.... Prima fotografie realizată de Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Mesajul ascuns din fotografia cu Prințul Louis (FOTO)
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si