În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum Sofia este singură pe stradă şi pare că nu se simte prea bine, mai mult, aceasta chiar se clatină şi se ţine de o balustradă.

Imaginile video au fost surprinse cu doar câteva ore înainte ca femeia în vârstă de 23 de ani să fie găsită fără suflare în hotelul din cartierul Şişli din Istanbul.

Ultimele imagini cu Sofia, modelul care s-a stins din viață în condiții misterioase într-un hotel din Istanbul

Citeste si: Durere fără margini pentru un model cunoscut din România. Soția sa a fost găsită fără suflare într-un hotel din Istanbul: "M-ai lăsat cu inima frântă"

Bărbatul care a fost reținut de către oamenii legii în noaptea în care Sofia a decedat le-a povestit anchetatorilor şi procurorilor turci că a văzut-o pe tânără chiar în acea zi, atunci când ar fi văzut-o plângând pe stradă şi s-a oferit să o însoțească până acasă.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama tinerei moarte în accidentul de la Codăești a cedat! Aștepta să își vadă fiica în rochie de mireasă, dar Ionela s-a întors acasă în sicriu- wowbiz.ro

Bărbatul ar fi condus-o pe tânără în camera de hotel, iar la scurt timp după ce au intrat, Sofia s-ar fi aruncat în gol de la etajul patru al hotelului.

Cine a fost Sofia Olifrenko, soţia modelului Istvan Sarkozy din Oradea

Sofia Olifrenko, o tânără în vârstă de 23 de ani, era un model care cunoscuse succesul la nivel internațional, originară din Rusia. În luna februarie a anului 2022, tânăra și-a unit destinele cu Istvan Sarkozy, un tânăr din Oradea, model internaţional.

Cei doi au lucrat împreună şi au evoluat în lumea modei, fiind modele pentru case mari de modă, inclusiv Yves Saint Laurent.

Ultimele imagini cu Sofia, modelul care s-a stins din viață în condiții misterioase într-un hotel din Istanbul

Citeste si: 3 ani de la dispariția Alexandrei Măceșanu. Ce mesaj au transmis părinții fetei

Pe data de 14 februarie, în acest an, cei doi s-au cunoscut chiar la Istanbul, iar 10 zile mai târziu, pe data de 24 februarie, Sofia şi Istvan și-au unit destinele la Oradea.

"Sofia nu pot descrie în cuvinte cât de mult ai însemnat pentru mine și că ai fost tot ce m-a făcut să merg înainte, motivația mea motorul meu pentru viață, ai fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată, iar acum ai plecat pentru totdeauna, m-ai părăsit aici în lacrimi și cu inima frântă. Drum bun spre cer îți doresc draga mea soție minunată!", a fost mesajul scris de soţul Sofiei pe pagina sa de Facebook la puțin timp după moartea acesteia.

Citeste si: VIDEO| Opt bătrâni au fost bătuți și șantajați de angajații a două cămine private din București. Patru persoane au fost reţinute


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si