Ultimul Crăciun al lui Ionuţ Anghel, băiatul ucis de maidanezi în Parcul Tei! IMAGINI CUTREMURATOARE Video

Ionuţ Anghel, băieţelul ucis de câţiva câini transformaţi în fiare, în Parcul Tei din Capitală, avea, înainte de cumplitul său sfârşit, preocupări pe care le are orice copilaş la vârsta de partru ani.

Radu C. Munteanu, marți 18 decembrie 2018 , 17:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Se bucura de cadouri, de Sărbătorile de Iarnă şi, de fiecare data când în vedea pe Moş Crăciun, era de-a dreptul fascinat de apariţia acestuia.

Aşa s-a întâmplat şi la grădiniţă, la ultimul Crăciun pe care l-a trait micuţul. La serbarea de sfârşit de an, Ionuţ Anghel a ajuns în faţa Moşului., Acolo, în ciuda faptului că, în jurul lui, era o hărmălaie greu de descris, specifică momentului şi locului în care erau adunaţi zeci de copii, Ionuţ îl privea cu fascinaţie pe Moş

Crăciun. S-a apropiat, timid, de Moş şi, cuminte, în speranţa unor cadouri care să îi bucure inimioara, i-a spus poezia învăţată, fără să fie nicio secundă abătut de ce se petrecea în jurul său.
Îmbrăcat într-un costum, cu papion, cu o căciuliţă de Moş în cap, după ce a recitat poezia, Ionuţ s-a dus la locul lui, dar tot fără să îşi desprindă privirea de la bărbatul care juca rolul lui Moş Crăciun, dovedind că savura la maximum prezenţa acestuia la serbare.


”Nu pot să uit cât de fericit erai când împodobeam bradul pregătindu-ne de sărbători si cu câtă bucurie îţi învăţai poezioara ca să i-o spui Moşului. Nu pot să uit cu câtă bucurie îl aşteptai pe Moş Crăciun şi cum cu ochişorii strălucind de fericire îţi căutai cadourile tale de sub brad! Nu pot să uit cum umpleai casa de bucurie cu râsetele tale de copil fericit! Din păcate, acum trebuie să îţi împodobesc brăduţul la cimitir.
Toate amintirile dragi cu tine rămân în inima mea şi le voi păstra acolo, ca pe nişte comori, toată viaţa. Te iubesc, îngraşul meu, şi nu te voi uita niciodată!”
, este mesajul pe care l-a postat Andreea Anghel pe un site de socializare.

Mama lui Ionuţ Anghel, dezvăluiri emoţionante la cinci ani după ce băieţelul i-a fost ucis

Andreea Anghel s-a hotărât să nu mai fie tristă şi să facă loc bucuriei în sufletul ei.

De pe 2 septembrie 2013, de când Ionuţ, băieţelul ei de doar 4 ani, a fost ucis de câini în Parcul Tei din Capitală o tristeţe cumplită i-a cuprins sufletul.  Andreea ne-a povestit în exclusivitate  că imediat după moartea lui Ionuţ, din cauza durerii sfâşietoare, a avut probleme de sănătate, probleme care s-au dovedit a fi foarte grave.

Suferinţa ei a măcinat-o puţin câte puţin, până când a ajuns la spital.

Acela a fost momentul în care şi-a dat seama că trebuie să lase tristeţea deoparte şi să fie optimistă, să lupte, ca să se facă bine pentru Andrei.  ”Simt că m-am trezit la realitate şi mi-am dat seama că mă blocasem în acea suferinţă. Ceea ce nu îmi făcea deloc bine. Şi ştiu sigur că şi Ionuţ, care mă veghează de acolo de sus, vrea să fiu bine, ca să pot avea grijă de Andrei.
Şi aşa am decis să îmi umplu sufletul cu bucurie, să încerc să gândesc pozitiv”,
ne-a declarat Andreea.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Marian Drăgulescu iubește din nou, după două mariaje eșuate. Cine este femeia care i-a... Marian Drăgulescu iubește din nou, după două mariaje eșuate. Cine este femeia care i-a furat inima gimnastului
spotmedia.ro
Lider sindical, despre cazul Pitești: Foarte mult exces de zel combinat cu prostie.... Lider sindical, despre cazul Pitești: Foarte mult exces de zel combinat cu prostie. Demisiile sunt praf în ochi, trebuie proceduri, o nouă lege și un nou statut Interviu
spotmedia.ro
Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide
b1.ro
Dramă în fotbalul românesc: încă un nume care a scris istorie a murit! Dramă în fotbalul românesc: încă un nume care a scris istorie a murit!
infoactual.ro
Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si