Bărbatul din Brașov s-a distrat până la ora 4 dimineaţa într-un club din oraș, iar în timp ce se îndrepta spre casă, fiind sub influența băuturilor alcoolice consumate anterior, a început să lovească toate mașinile pe care le-a întâlnit în cale.

Citeste si: Ce spune familia despre copilul găsit mort în pârâu: ”Ne-am trezit deodată că nu mai este”

Brașoveanul a lovit fără milă, cu pumnii şi picioarele oglinzile, stopurile şi chiar portierele maşinilor.

Bărbatul s-a rănit în timp ce distrugea mașinile de pe străzile Brașovului

Individul în vârstă de 44 de ani a avariat autoturisme pe nu mai puţin de 6 străzi din municipiul Braşov. În ciuda faptului că abia se crăpase de ziuă, pe una dintre străzi, oamenii au reușit să îl surprindă. Martorii de la fața locului declară că bărbatul se afla în stare de ebrietate şi că s-a rănit în timpul actelor de vandalism.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: O cantitate importantă de Cannabis a fost ridicată de către polițiștii din Brașov

Locuitorii Brașovului, treziţi la 5 dimineaţa de zgomotele de pe stradă, au anunţat imediat poliţia.  "În temeiul sesizării au fost direcționate echipaje de poliție și jandarmi, persoana în cauză fiind depistată la scurt timp de către reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov și condusă la sediul unității de Poliție, unde a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 44 ani, din municipiul Brașov", a precizat Nadia Olaru, purtător de cuvânt IPJ Braşov.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar acum este cercetat sub aspectul săvârșirii acțiunii de distrugere.

Citeste si: VIDEO- Noi scumpiri la pompă. Ce a spus Șeful Consiliului Concurenței despre explozia prețurilor la carburanți


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si