Bărbatul care s-a rătăcit în Munții Bucegi se numeşte Daniel Zarioiu, are 36 de ani şi este căutată de sâmbătă seară, de la ora 21:00, arată datele postate pe pagina de Facebook a Serviciului Naţional Salvamont.

Bărbat dispărut de aproape o zi în munți

Turistul nu a fost găsit de aproape 24 de ore şi nici nu mai răspunde la telefon, neavând semnal sau având telefon închis, potrivit Agerpres.

Citeste si: Un turist belgian accidentat, căutat de salvamontiști în Munții Făgăraș. A fost solicitat elicopterul SMURD

”Cine poate oferi orice informaţii care pot ajuta la acţiunea de căutare sunt rugaţi să le transmită salvamontiştilor din Sinaia sau Prahova prin intermediul Dispeceratului Naţional Salvamont- 0SALVAMONT sau 037.212.66.68”, menţionează sursa citată.

”Sâmbătă seara, în jurul orei 21.20 am fost anunţaţi de acest turist, Daniel Zariolu se numeşte, că a plecat de la cabana Piatra arsă spre Poiana stânii.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

A ajuns într-o zonă cu ceva apă şi ziduri foarte înalte, după care s-a închis telefonul.

 Am căutat cu 2 echipe până la ora 3 dimineaţa, acum am pornit cu alte echipe pentru căutarea lui.”, a declarat Nae Cojanu, şef Salvamont Sinaia.

Citeste si: VIDEO| O furtună de numai 10 minute a făcut prăpăd în Gorj

Traseul era unul mediu[Sursa foto: Facebook]

Traseul pe care îl făcea Daniel nu era unul foarte greu

Se pare că traseul pe care îl urma Daniel în ziua de sâmbătă, până să dispară, era unul cu o dificultate medie și era și foarte bine marcat.

”Acesta este un traseu mediu, bine marcat, chiar populat, dar probabil că el a deviat de la traseu, pentru că pe acolo nu există apă şi ziduri de beton.

Aceste operaţiuni de căutare sunt dificile pentru că echipele s-au abătut pe alte zone, unde sunt şi foarte mulţi urşi în zonă, e dificil", a mai precizat Nae Cojanu, şef Salvamont Sinaia.

Revenim cu detalii.....


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si