Trenul a plecat din Gara Brașov la ora 10.40, cu destinația București. La un moment dat, unuia dintre calatori i s-a facut rău și a leșinat. Bărbatul în vârstă de 69 de ani s-a topit pe picioare sub ochii celorlalţi călători, de două ori.

Controlorii tăiau bilete deși nu mai era niciun loc disponibil

Nici nu e de mirare, având în vedere că oamenii călătoreau în picioare, înghesuiţi ca sardinele în vagoanele transformate în cuptoare.

Din imagini rezultă că vagoanele trenului erau arhipline iar călătorii se plăng de căldura sufocantă. 

Mai mult, pasagerii spun că deși în tren nu mai era niciun loc disponibil, controlorii încă tăiau bilete cu tarif întreg.

Citeste si: O fetiţă de patru ani, transportată cu elicopterul SMURD după ce şi-a prins mâna în tocătorul electric

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o mai atingă- wowbiz.ro

Pasagerii au încercat să ajute bărbatul, printre care și o femeie care s-a recomandat ca fiind medic și care a sunat la 112 pentru a solicita o ambulață în gara Predeal. Bărbatul care a leşinat a fost coborât din tren în Gara Predeal, și a fost lăsat pe o bancă, în așteptarea ambulanței.

Patru trenuri au fost blocate în Orșova și Severin din cauza unei pene de curent

Patru trenuri de călători au staționat mai multe ore în Orșova și Severin din județul Mehedinți. 800 de persoane au fost blocate în vagoane. CFR Infrastructură a precizat că deranjamentul a fost cauzat de un tren de marfă privat care a rupt linia de contact în zonă.

Citeste si: VIDEO- Șocant. Un copil de 6 ani a fost agresat sexual în toaleta unui tren de un bărbat de 42 de ani

"CFR Infrastructură precizează că intervenţia, în cursul nopţii, cu drezinele pantograf a impus oprirea a 4 trenuri de călători- trenul privat 11504 şi trenul IR 79, în gara Orşova, respectiv  trenul privat 11502, IR 1990 şi IR 78, în Severin- astfel încât să poată fi desfăşurate verificările pe întregul interval de staţii, Orşova- Vărciorova- Gura Văii, unde este doar un fir de circulaţie. 

Din cauza deranjamentului major provocat de trenul privat de marfă la linia de contact, pe distanța Vârciorova- Gura Văii, circulația trenurilor de călători nu poate fi reluată în condiții normale de trafic, fiind necesară dublarea garniturilor cu o locomotivă Diesel, după ce se trenul privat de marfă este retras din linie curentă, manevre în curs de derulare la această oră.", se arată într-un comunicat CFR. 

Citeste si: Întârziere pe calea ferată de 140 de minute din cauza unui tren deraiat

Citeste si: Ștefania și Cosmin în camera roșie! Care este situația din momentul de față dintre cei doi concurenți: „Eu mă gândeam ca după ce se află chestia asta să încerc să plec acasă.”- kfetele.ro

Citeste si: Momente memorabile pe Arena Națională. Membrii trupei Coldplay, gest inedit pentru Babasha, în a doua seară de concert- VIDEO- radioimpuls.ro

CFR Călători a oferit pasagerilor apă şi produse preambalate în staţia Orşova.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si