Un concurent din ”Casa Iubirii” a fost descalificat. Andreea Mantea a făcut anunțul

Gala de duminică a fost una cu eliminare, dar și cu descalificare. Andrei a fost descalificat pe motiv că a încălcat clauzele contractuale.

Author: Diana Bostan luni 06 martie 2023 , 07:44

andrei

Andrei și Ema

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Lacrimi și suspans în gala de duminică a emisiunii ” Casa Iubirii ”.

Alina a părăsit competiția, iar Andrei a fost descalificat.

Andrei a fost descalificat din emisiunea ”Casa Iubirii”

„Tot în această Gală, din păcate va trebui să-mi mai iau la revedere de la cineva! Este un moment dificil pentru mine! Dar din păcate această este decizia corectă! Unul dintre voi va părăsi astăzi Casa iubirii! Unul dintre voi a încărcat clauzele contractuale! Din punct de vedere etic, unul dintre voi nu a spus adevărul! Acesta s-a aflat pentru că așa se întâmplă, adevărul se află întotdeauna, l-a recunoscut, dar din păcate trebuie să fim corecți și nu putem crea precedente!

Citește și: Bianca Comănici a impresionat-o pe Andreea Mantea! Prezentatoarea „Culisele Iubirii” i-a făcut un cadou inedit: „O iubesc! E un om de nota 1000”

Citeste si: „Distrugea tot când îi venea sevrajul”. O femeie din Maramureș și-a ucis mama, la scurt timp după ce fusese externată de la psihiatrie- kanald.ro

Citeste si: „Am trăit degeaba” Gina Matache, mesaj tranșant. Nu a mai putut suporta- wowbiz.ro

Și nu aș vrea să dezvolt și nu aș vrea să fie dezvoltat acest subiect! Eu nu o să spun motivele concrete și am așteptări din partea voastră să faceți la fel și să-mi respectați decizia! Clauzele contractuale au fost încălcate, n-o  să spun care, mai departe e de înțeles! Regulamentul a fost încălcat! Dacă este încălcat regulamentul emisiunii din păcate va trebui să pronunț acel cuvânt care nu îmi place... descalificare! În această Gală, cea cu numărul șapte, concurentul descalificat este... Andrei!”, a spus Andreea Mantea, potrivit kanald.ro.

Concurenții au rămas în stare de șoc

Andrei s-a simțit foarte rău în ultimele zile, știind că acest lucru se va întâmpla.

Citește și: Andreea Mantea, anunț incendiar în al doilea sezon al emisiunii „Casa Iubirii”: „Unul dintre voi a încălcat clauzele contractuale”

Ema și Nona au izbucnit în lacrimi pentru că nu se așteptau la această descalificare, Ema fiind cea care s-a apropiat cel mai mult de Andrei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si