Ionut Mocanu, de 25 de ani, unul dintre cei patru criminali care au ucis in bataie o femeie din Gradistea, lovind-o cu o scandura, s-a spanzurat in grupul sanitar al celului in care fusese inchis in urma cu aproximativ o luna, dupa ce primise condamnarea definitiva la 28 de ani de puscarie.

Criminalul s-a spanzurat cu un cearceaf in grupul sanitar, iar un coleg de celula a

dat alarma cand si-a dat seama de cele intamplate. Personalul medical din penitenciar a intervenit imediat, iar un echipaj medical SMURD a fost chemat la fata locului, insa dupa 40 de minute, Ionut Mocanu a fost declarat mort.

In aceeasi inchisoare isi ispasesc pedepsele inca trei barbati dintre cei care au omorato-o pe Mirela Stoian, femeia din Gradistea care avea un magazin in localitate si se intorcea in seara crimei acasa. Mirela mai avea cateva sute de metri pana la casa ei, unde o asteptau sotul si cele doua fetite. Femeia a fost batuta pana la moarte, in anul 2015 de catre niste necunoscuti si lasata pe marginea drumului.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Unul dintre criminalii femeii este inmormantat in acelasi cimitir in care este ingropata si femeia de 41 de ani, iar Marcel Mocanu, Radu Baboi si Valentin Ciprian Mocanu isi ispasesc pedepsele in inchisoare.

Criminalii au fost prinsi pe 27 februarie 2015, la patru zile de la omorul pe care il savarsisera, cu ajutorul unui caine de urma care i-a condus pe politisti la casele fiecaruia dintre agresorii Mirelei Stoian.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si