Un cunoscut actor român se află în stare gravă din cauza COVID-19

Veștile legate de Bogdan Stanoevici sunt în continuare îngrijorătoare. Actorul se află în stare gravă la spital, după ce a fost depistat cu virusul SARS-CoV2. Rudele și cei care-l îndrăgesc se roagă zilnic pentru o minune.

Author: Andreea Bolocan miercuri 06 ianuarie 2021 , 15:18

bogdan stanoevici este in coma indusa infectat cu coronavirus in stare grava
Un cunoscut actor român se află în stare gravă din cauza COVID-19[Sursa foto: https://www.educatieprivata.ro/]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Bogdan Stanoevici se află în acest moment în comă indusă

În luna decembrie a anului 2020, Bogdan Stanoevici a fost confirmat cu noul coronavirus și a fost intubat. Pentru a-i salva viața, medicii i-au indus coma, dar l-au și supus unei intervenții chirurgicale pentru a-i odihni plămânii pentru o perioadă de 7-15 zile. Din nefericire, starea de sănătate a actorului rămâne în continuare una complicată, din cauza unei infecții nosocomiale. Rudele lui Bogdan Stanoevici se roagă zi și noapte pentru ca starea de sănătate să se îmbunătățească.

Citeste si: Gabriel Cotabiţă, internat cu coronavirus. În ce stare se află artistul

„Doamne ajută să te faci bine”, „Sănătate multă. Sper că nu e adevărat că e atât de rău.

Multă, multa sănătate!” sau „ Să te faci bine, Bogdan! Te iubesc, tu știi deja asta, prietene”, sunt doar câteva dintre mesajele emoționante pentru actorul internat de aproape o lună în spital.

Citeste si: Decizie de ultimă oră luată la Buzău pe fondul pandemiei de Covid-19

Actorul Bogdan Stanoevici nu s-a ferit de COVID-19

”Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici î l citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”, spunea Bogdan Stanoevici, potrivit Agerpres.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si