Un drum comunal din localitatea Bumbești-Pițic care ducea în satul Cârligei a fost distrus din cauza unei alunecări de teren, formându-se în el cratere adânci.

Familii izolate din cauza surpării drumului din Bumbești-Pițic

Drumul a fost distrus din cauza unei alunecări de teren, provocată de cutremurele din Oltenia, iar circa 50 de familii riscă să rămână izolate pentru moment.

Citește și: VIDEO/FOTO- Vijelie puternică seara trecută. Un acoperiș a fost smuls, mai multe geamuri au fost sparte, iar traficul rutier a fost afectat

Porțiunea distrusă de drum se întinde pe aproximativ 100 de metri, iar aceasta a fost semnalizată corespunzător.

Citește și: Pericol de inundație în mai multe localități din România. Pompierii militari au intervenit

Cele peste 1.500 de cutremure din Gorj au făcut pământul să se zguduie, au provocat deplasarea faliilor, iar rezistența unor imobile a fost afectată în timp.

Citește și: Drumul Național 12 a fost parțial blocat din cauza alunecărilor de teren

Reprezentanții Prefecturii și cei ai Poliției din Gorj încearcă să găsească soluții pentru găsirea unei rute ocolitoare.

Incendiu puternic la o carieră minieră din Gorj

Un incendiu puternic a avut loc, joi dimineață, la o carieră minieră din cadrul Complexului Energetic Oltenia.

Un alt incident a avut loc la Complexul Energetic Oltenia, fiind vorba de această dată de un incendiu.

Acesta a izbucnit joi dimineață.

Citește și:  Declarațiile cutremurătoare ale minerului care a supraviețuit tragediei de la CE Oltenia: „Nu pot să dorm nopțile”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„La Cariera Tismana-Hodoreasca a izbucnit un incendiu la o bandă transportoare.

S-a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spuma din cadrul ISU Gorj si două autospeciale ale serviciului privat pentru situații de urgență.

Au ars aproximativ 100 de metri de banda și mai multe cabluri electrice.

Nu au existat victime“,  a transmis Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj.

Citește și:  Ministrul Energiei, Virgil Popescu, cere noi demiteri după tragedia de la mina din Gorj

Citeste si:  Donald Trump, pus sub acuzare în cadrul anchetei de la New York privind mituirea. Fostul președinte american a mituit o actriță de filme pentru adulți pentru a-și păstra tăcerea- kanald.ro

Citeste si:  Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație- wowbiz.ro

Un groznic accident a avut loc pe data de 17 ianuarie, la cariera Jilț Sud, din cadrul CEO. Trei persoane au murit și alte zece au fost rănite, după ce mașina de tip tanchetă care era destinată să îi transporte în interiorul carieriei s-a răsturnat. Persoanele implicate în acest accident au decedat asfixiate.

Declarațiile cutremurătoare ale minerului care a supraviețuit tragediei de la CE Oltenia: „Nu pot să dorm nopțile”

La câteva săptămâni de la tragedia care a înspăimântat o țară întreagă, un miner descrie, public, traumele prin care trece. Totuși, în curând el se va întoarce la muncă și va trece pe „drumul morții”, așa cum îl numește el.

Unul dintre  supraviețuitori  a povestit în cadrul unui interviu televizat experiența traumatizantă.

Citește și:   Accidente în lanț la Complexul Energetic Oltenia. Un perete uriaș a căzut lângă muncitori

Valentin Chiroțoiu, declarații cutremurătoare

Valentin Chiroțoiu are 50 de ani și lucrează în Complexul Energetic Oltenia de 30 de ani. El este șef al unei echipe de sudori.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Acesta își amintește cu greu cum, în ziua tragediei, îngerul său păzitor a fost chiar unul dintre colegii săi care a reușit să-l scoată în siguranță dintre fiarele grele în care era prins și dintre cadavrele colegilor săi cu care se simțea ca într-o mare familie.

Citește și:   Două dintre persoanele rănite în accidentul de la Cariera Jilţ Sud au fost externate

În momentul în care autovehiculul în care se afla s-a răsturnat, colegii au spus „murim toți”, iar apoi s-a trezit sub banda transportoare, prins până la mijloc.

Citeste si:  Veste incredibilă pentru femeile din România! Cine poate beneficia de 2.000 de lei- kfetele.ro

Citeste si:  „Sper din tot sufletul să conștientizeze că are nevoie de ajutor”. Maurice Munteanu a reacționat după ce Ana Morodan a fost reținută de poliție, fiind prinsă sub influența substanțelor interzise și a alcoolului- radioimpuls.ro

„Nu puteam să îmi scot picioarele. Eram prins jos şi nu puteam, aveam cizmele în picioare şi nu puteam să le scot de acolo. Toată lumea era disperată", a povestit minerul pentru   antena3.ro

Citește și:   „I-a angajat pe copiii ăștia ca să-i omoare” Cad primele capete în cazul tragediei de la mina Jilț. 25 de muncitori s-au înghesuit în „Camionul morții” pentru o bucată de pâine

Tragedia a lăsat răni adânci în sufletul minerului care acum se trezește noaptea și își aude colegii țipând.

„Îi am în imagini, după ce am trecut printr-atâtea nu pot să dorm nopțile, mă trezesc. Erau ca copiii mei, eram o familie. Eram o familie acolo mi-am petrecut toată viaţa mea cu ei", a mărturisit Valentin.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si