Un alt conflict a avut loc în preajma unei unități de învățământ, tot între elevi. Un elev de clasa a IX-a a fost bătut și umilit în fața Colegiului Dobrogean Spiru Haret. Motivul pentru care cei doi elevi au intrat în conflict este necunoscut.

Citește și: Un adolescent a înjunghiat un copil pentru o datorie de șapte lei

Filmarea a fost realizată de un martor și trimisă către un post local, ulterior aceasta fiind trimisă și la poliție.
Din imaginile filmate, victima încearcă să se apere, dar agresorul îl lovește în repetate rânduri. Niciun coleg prezent la incident nu intervine pentru a aplana conflictul. 

Citește și: O tânără de 25 de ani l-a bătut pe tatăl iubitului ei, după ce l-a acuzat că i-a atacat sora/” Îmi pare rău pentru ceea ce am făcut”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

După alte câteva palme și pumni, tânărul pleacă după o clădire, timp în care lângă el vine o tânără și îl pune să își ceară scuze. Umilințele continuă, iar victima este pusă și ea de către agresor să își ceară scuze în genunchi și să le pupe mâinile celor doi.


Confictele între tineri sunt din ce în ce mai frecvente, iar în foarte multe cazuri, victimele au nevoie de îngrijiri medicale.

Un adolescent a înjunghiat un copil pentru o datorie de șapte lei

Un adolescent de 14 ani din Capitală a înjunghiat un copil de 12 ani într-un loc de joacă. 

O discuție aprinsă între cei doi, pornită de la o datorie de șapte lei și de la o fată, l-ar fi făcut pe tânărul de 14 ani să scoată un cuțit cu care să își atace colegul.

La acest incident au fost și martori.

Citește și:  Bătaie cu pumni și picioare între doi elevi aflați în sala de clasă. Un coleg a filmat momentul

"Aici a început discuţia dintre băieţi, aici s-a întâmplat totul. Cel care a înjunghiat avea să îi dea 7 lei băiatului, a venit să îi ceară prietenei mele un şervetel- păi ce ai facut? Pai m-a înjunghiat unul." , spune o vecină pentru  Observator, care povestește că discuția a început în parcul din zona Crângași.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

"Erau două fete şi doi băieţi, cred că s-au certat din cauza fetelor băiatul respectiv, cel cu cuţitul, ar fi fost gelos.",  adaugă un tânăr.
Victima a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, însă  adolescentul de 14  ani a continuat să susțină în fața polițiștilor că totul a fost o joacă.

Citește și: O femeie a fost arestată după ce a intrat într-o școală, din România, și a bătut două eleve

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si