Un atac armat a avut loc seara trecută, într-un mall din Texas, potrivit Poliției. Un suspect a fost reținut, după ce o persoană a murit, iar alte trei sunt rănite. „A fost haotic. Oamenii au fugit. Erau speriaţi. După cum am spus, s-au tras focuri de armă în mall”, a spus Gomez.

Citește și: Atac terorist la Ierusalim. Un copil și un tânăr de 20 de ani au murit după ce o mașină a intrat în plin într-o stație de autobuz/Șoferul a fost ”neutralizat”

Unitățile de polițiști cercetează mall-ul și strâng martori, dar operațiunile vor dura, fiind vorba de o locație mare. În acest mall a mai avut loc un atac armat pe data de 3 august 2019, iar atunci au fost ucise 23 de persoane.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Atac armat în Michigan, soldat cu 3 morți și 5 răniți

Un alt atac armat a avut loc în Michigan

Un campus univeristar din Michigan a fost ținta unui atac mortal. Un bărbat mascat a intrat înarmat și a început să tragă focuri de armă. Până acum s-au găsit 3 morți, iar 5 persoane au fost rănite.

După atacul mortal,  polițiștii au făcut publice imaginile de pe camerele de supraveghere  în care a apărut atacatorul. Bărbatul a venit singur, mergând pe jos și a fost descris ca fiind scund, purta o șapcă, o geacă de blugi, încălțări roșii și purta o mască. Astfel, studenții au fost nevoiți să se baricadeze, în urma îndrumărilor polițiștilor, iar ceilalți locuitori să rămână în case. 

Citește și:  Atacuri rusești în apropiere de România. Patru bombe au fost lansate spre Insula Șerpilor

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Gretchen Whitmer, guvernatoarea statului a informat pe Twitter că:  „Poliţia statului Michigan, poliţia Universităţii, forţele de ordine locale şi serviciile de prim-ajutor sunt la faţa locului".

Măcel într-un oraș din Africa de Sud: opt persoane au decedat în urma unui atac armat. Printre aceștia se află și un bărbat care își sărbătorea ziua de naștere

Doi bărbați înarmați au ucis opt persoane care sărbătoreau o zi de naştere. Printre persoanele decedate se află și sărbătoritul. “Au murit şapte persoane (trei femei şi patru bărbaţi), iar alte patru persoane (două femei şi doi bărbaţi) au fost rănite şi au fost transportate la spital. Una dintre victime a decedat la spital, ceea ce a făcut ca bilanţul morţilor să crească. Proprietarul casei se numără printre cei decedaţi”, a explicat colonelul Priscilla Naidu. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si