Un nou-născut a fost găsit, joi, într-un sac de gunoi, în toaleta parcării unui magazin din Râmnicu Vâlcea. Proprietarul acestuia a găsit baia cu sânge, moment în care a anunțat autoritățile. 

Citește și: VIDEO. Bebelușul învelit în bancnote de 100 de dolari. "Sunt microbi peste tot!"

„La data de 27 aprilie a.c., un bărbat a sesizat Poliţia municipiului Râmnicu Vâlcea cu privire la faptul că, într-un grup sanitar dintr-un spaţiu comercial din municipiu, este o cantitate însemnată de sânge, atât pe podea, cât şi pe pereţi.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că cele sesizate se confirmă. Din primele verificări efectuate, a fost identificat, într-un sac, în parcare, un copil nou-născut, care prezenta semne vitale”, a transmis, joi seară, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea. 

Citește și: Singura creșă din lume care îngrijeşte nou-născuţi dependenţi de droguri: „Când vezi un bebeluş în sevraj, nu uiţi niciodată!”

Nou-născutul a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. Polițiștii au reușit să identifice mama copilului. Este vorba despre de o femeie de 39 de ani din județul Vâlcea, fiind cea care ar fi abandonat copilul.  

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Poliţiştii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, fac cercetări în acest caz pentru săvârşirea infracţiunii de vătămarea nou-născutului, urmând să stabilească cu exactitate împrejurările de fapt. 

Citește și: VIDEO- O fetiță s-a născut prin apel video din cauza ninsorilor abundente. Sute de persoane au rămas înzăpezite

Un bebeluș a fost învelit de tatăl lui în bancnote de 100 de dolari. "Sunt microbi peste tot!"

Un bebeluș nou-născut a fost acoperit de tatăl lui chiar la maternitate cu o "pătură" de bancnote de câte 100 de dolari. Videoclipul devenit viral pe rețelele de socializare a stârnit furie în rândul altor părinți.

Mulți oameni s-a declarat revoltați de  imaginile postate online. Ei au invocat microbii care se aflau pe bancontele din pătuțul de la maternitate.

Citește și:  VIDEO: Primul pinguin care a făcut o scanare RMN

După ce videoclipul a devenit viral, un comentator a scris: „Frate, tocmai ai creat o pătură cu bacterii pentru un nou-născut”.

Cu toate acestea, alții au subliniat că obiceiul poate fi unul cultural- dat fiind că oamenii din întreaga lume cred că a pune bani la nașterea unui copil înseamnă noroc pentru cel mic.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și: „Numai mamă nu poate fi cea care aruncă un copil la gunoi". Declarațiile șocante ale femeii care a găsit un bebeluș mort aruncat la groapa de gunoi

Părinții din întreaga lume au făcut o adevărată revoltă în online, după ce videoclipul a devenit viral, conform  Daily Mail.

În imagini se vede cum un bărbat își acoperă copilul nou-născut cu bancnote de o sută de dolari- mulți părinți sunt speriați din cauza „păturii bacteriene”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si