Un preot a încercat să recreeze Învierea lui Iisus şi a cerut să fie îngropat de viu. A fost scos decedat

Cazul șocant a avut loc într-o țară din Africa de Est, pe nume Zambia. Aici, un preot a murit după ce a încercat să recreeze Învierea lui Iisus Hristos. Cei trei oameni care l-au îngropat de viu la cererea lui sunt acum căutaţi de poliţişti.

Author: Andreea Bolocan miercuri 25 august 2021 , 12:43

Un preot a murit ingropat de viu invierea domnului
Un preot a murit ingropat de viu[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Scos decedat din groapă după trei zile

În vârstă de doar 22 de ani, James Sakara, pastorul bisericii Sion din Chadiza, Zambia, și-a convins congregația că ar putea învia în trei zile aşa cum a făcut Isus Hristos și le-a

cerut credincioşilor să-l îngroape sub pământ. Din păcate, după trei zile de la îngroparea tânărului de viu, a fost scos de sub pământ fără suflare.

Citeste si: Fără înmormântări duminica, în cimitirele din Galați!

Se pare că Sakara a convins trei membri ai bisericii să asiste la „Învierea” sa, ajutându-l să-i sape un mormânt, relatează presa locală. Înainte de a-şi pune planul în aplicare, acesta a citat din Biblia şi le-a explicat enoriaşilor că instrucţiunile lui Hristros către apostolii săi pentru „a face acest lucru în amintirea Lui” se refereau de fapt la Învierea sa, nu doar la folosirea pâinii şi a vinului la Sfânta Împărtăşanie.

Citeste si: Un bărbat din Sângeorz-Băi a vrut să curme viața soției sale, după care, și-a pus capăt zilelor, într-o magazie. Femeia a ajuns, cu ultimele puteri, la o stație de pompieri- kanald.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”- wowbiz.ro

Cei trei enoriaşi ai lui Sakara i-au legat mâinile apoi l-au îngropat de viu, lăsându-l acolo timp de trei zile. La întoarcere, după ce l-au dezgropat l-au găsit fără viaţă şi au încercat să facă inclusiv alte câteva ritualuri spirituale pentru a-l aduce înapoi dintre morţi.

Învierea Domnului [Sursa foto: PixaBay]

Unul dintre enoriași s-a predat poliției

După ce s-au chinuit și au depus eforturi în zadar, enoriaşii au realizat că încercarea lui de a recreea Învierea lui Iisus s-a dovedit „ineficientă”. Unul dintre cei trei membri ai bisericii, care s-au oferit voluntari pentru a-l ajuta pe pastor cu experimentul, s-a predat poliției. Ceilalți doi sunt încă daţi dispăruţi şi căutaţi de forţele de ordine.

Citeste si: Soția lui Emeric Ienei a încetat din viaţă. Marea sportivă Ileana Gyulai era dublu medaliată olimpică

Potrivit datelor din anchetă, Sakara a lăsat în urmă o tânără soție gravidă. Într-un caz separat, potrivit Daily Star, luna trecută o femeie a stat mai mult de trei zile închisă într-o cutie din fibră de sticlă subterană, după ce a fost răpită pentru o răscumpărare de la tatăl său, un bogat dezvoltator imobiliar.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si