Șoferii care vor avea parte de noul proiect de lege trebuie să aibă în vedere două reguli: să aibă peste 24 de ani și permis categoria B de cel puțin doi ani.

Veste de ultimă oră pentru șoferii de categoria B. Vezi ce tip de vehicule pot să conducă

Citeste si: Cutremur după cutremur în România! Cel mai recent seism a avut loc azi

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Inițiatorii proiectului sunt deputații Partidului Social Democrat Gabriel Petrea şi Alexandru Rotaru deasemenea prevede completarea legii circulației pe drumurile publice.

Veste de ultimă oră pentru șoferii de categoria B. Vezi ce tip de vehicule pot să conducă

„După litera j a al. 1 al art 24.1 se introduce litera k) permisele de conducere eliberate pentru categoria B sunt valabile pentru motociclete cu cilindree maximă de 125 cm3, cu puterea maximă de 11 kW şi cu un raport putere/greutate de cel mult 0.1 kW/kg (categoria A1), cu condiţia ca deţinătorii permiselor să aibă vârsta minimă de 24 de ani şi permisul categoria B obţinut cu cel puţin doi ani în urmă".

Citeste si: Soțul Laurei, tânăra mamă găsită moartă în casă lângă fiica ei, mesaj dureros: "Cu sufletul cernit de durere şi cu ochii plini de lacrimi, mă..."

Veste de ultimă oră pentru șoferii de categoria B. Vezi ce tip de vehicule pot să conducă

Citeste si: Descoperire șocantă făcută de medicii din Iași. O femeie a trăit 30 de ani cu un ac în zona genitală

Deputații PSD au afirmat că în mai multe ţări europene legislaţia care reglementează obţinerea permisului categoria A1 include amendamente care facilitează obţinerea acestei categorii dacă solicitantul posedă categoria B.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si