Însă, printre dezvăluirile făcute aseară de Victor Ponta în cadrul emisiunii de la Kanal D, poate cea mai impresionantă a fost aceea când, întrebat de moderator câți copii și-ar dori, omul politic a răspuns fără ezitare, indicând, indirect, că familia s-a mărit.

„Trei. Altă întrebare, că să zic așa! Câți am acum, trei. Am răspuns. Nu pot să dezvolt. Dar pot să răspund cinstit la întrebarea dumneavoatra”,

a spus aseară Victor Ponta.  

Citeste si: Klaus Iohannis sau Traian Basescu? Răspuns neașteptat al lui Victor Ponta la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Mi-aș dori să lămurim, ați vorbit un pic mai devreme despre un al treilea copil”,  a insistat aseară Denise Rifai, la finalul interviului, pentru a lămuri cele declarate anterior de invitatul sau, însă Victor Ponta a declarat:Nu pot să vorbesc despre acest subiect decât în prezența Dacianei, altfel nu. Nu pot să va povestesc ceva ce nu depinde doar de mine. Sunt tată de fete!”

Ulterior, Denise Rifai a venit cu clarificări în ceea ce privește răspunsul oferit de Victor Ponta în cadrul emisiunii și a dezvăluit că fostul premier, împreună cu soția sa, Daciana Sârbu, au adopat o fetiță în varstă de șase ani.

Am convenit cu invitatul meu, fostul premier Victor Ponta, să fiu eu cea care aduce toate clarificările cu privire la mărturisirea pe care a făcut-o aseară, în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai", legat de faptul că are trei copii, și nu doi, așa cum știam cu toții, până acum.

Daciana și Victor Ponta au înfiat o fetiță! Are șase ani și se numește Maria Ponta. Un copil foarte frumos, pe care ei și l-au dorit enorm! Așa vești frumoase să tot auzim!”,  a spus Denise Rifai.

Daciana și Victor Ponta au înfiat o fetiță! Are șase ani și se numește Maria Ponta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si