A fost o noapte plină de emoție și nostalgie în centrul Capitalei. Una dintre cele mai cunoscute săli de spectacol ale metropolei a găzduit concertul aniversar al trupei Alesis, o formație care se bucură de un succes uriaș în rândul publicului. Sute de oameni au fredonat cele mai cunoscute șlagăre ale anilor 80, 90 și 2000, în interpretarea Alesis și a invitaților săi, a transmis Simona Pătruleasa.

Alesis, aniversare nostalgică

Magia și nostalgia au creat o seară de poveste în centrul Capitalei. Trupa Alesis, formată și Alina și Romeo Negoiasă, parteneri atât pe scenă cât și în viață reală a oferit fanilor un show de excepție. Cei doi artiști, alături de invitații lor de seama, au readus publicului șlagerele ultimilor 30 de ani.

Citește și: VIDEO- Irina Loghin, aniversare cu familia. Cum s-a distrat îndrăgita cântăreață?

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

,,Mă bucur foarte tare că s-au decis să facă un spectacol care să arate vastul repertoriu pe care îl au, foarte multe creații și să arate cât de mulți prieteni au alături de ei, care îi susțin și care sunt atât în culise, artiștii cât și în sală, pentru că sala este plină.

Și nu pot decât să mă bucur pentru ei'', a spus Raoul, artist. 

Spectatorii, veniți în număr mare la sala Luceafărul, din Capitală, s-au lăsat purtați de ritmurile nostalgice și s-au bucurat de melodii încărcate de emoție și romatism.

,,A fost foarte frumos. Colegii mei au pregătit un spectacol foarte romantic, să zic așa, și cred că românii au nevoie de muzică romantică într-o perioada în care muzica comercială își spune cuvântul mai mult'', a spus Fuego, artist. 

Concertul a fost, de departe, un eveniment îndelung așteptat. Alesis a sărbătorit, astfel, 2 decenii de carieră și a încununat tot atâția ani de muncă și de bucurie. Alături de artiști consacrați și dragi sufletului lor, membrii formației au oferit un spectacol memorabil.

,,Suntem fericiți că toți cei pe care i-am invitat au răspuns pozitiv să sărbătorească cu noi 20 de ani de proiect Alesis. Da, este o seară de sărbătoare, pentru că am sărbătorit alături de ei și am adunat colegi de clasă de la 14 ani'', au spus Alina și Romeo Negoiasă, artiști. 

,,Sunt extrem de fericită să fiu alături de cumetrii mei Alesis. Sunt nașii copilului nostru, Alexandru. Sunt onorată să fiu alături de ei, să am asemenea oameni ca prieteni, pe mine partea artistică mă interesează, doar pe scenă, în viață de zi cu zi mă interesează că omul să fie om'', a spus Iana Novac, artistă.

Citeste si: Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia la fiul său: „Mamă, adu-mi ceva de mâncare că nu mai pot de foame și n-am timp să mă mai duc să mănânc.”- kfetele.ro

Citeste si: De ce s-a prăbușit, de fapt, elicopterul în care se afla președintele Iranului- radioimpuls.ro

Alina și Romeo Negoiasă formează unul dintre cele mai logevive cuplului din lumea artistică și sunt recunoscuți pentru show-ul deosebit pe care îl oferă la fiecare eveniment la care sunt invitați să participe.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si