”Atac în centrul capitalei Suediei unde mai mulți indivizi mascați, despre care se crede că erau simpatizanți naziști, au întrerupt violent o conferință anti-extremism. În sala unde avea loc manifestarea au fost aruncate fumigene, iar participanții au fost bătuți. Vă avertizăm că urmează informații care vă pot afecta emoțional. Suspecții sunt căutați la această oră”, a transmis Christian Sabbagh.

Ce spun martorii?

Indivizii mascați care au aruncat cu bombe fumigene într-un teatru din sudul orașului Stockholm au fost surprinși pe imagini.

”A fost o operațiune fulger. Au intrat și au ieșit rapid”, a spus cineva.

Atacul s-a petrecut în timpul unei întâlniri împotriva extremei drepte.

”Manifestarea împotriva fascismului ținută la teatrul Gubbängen, din Stockholm, a fost brusc întreruptă de indivizi mascați. Au intrat în teatru prin spate, au pulverizat spray cu piper și de un alt tip, și i-au lovit pe câțiva dintre participanți”, a transmis un jurnalist.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Citește și: Iranul și-a închis toate unitățile nucleare, după avertismentul venit din Israel. "Există un risc major"

Persoana care se afla chiar atunci la prezidiu și susținea un discurs a fost bătută. 50 de persoane participau la o conferință antifascistă organizată de Partidul de Stânga împreună cu Verzii. În panica generală, 3 oameni au avut de suferit și au fost transportați la spital cu ambulanțele. Deocamdată nu este cunoscută gravitatea rănilor. La fața locului au fost mobilizate imediat mai multe forțe de poliție.

Citește și: "Am prezis războiul dintre Iran și Israel". Astrologul francez Athos Salome susține că este al doilea "Nostradamus". Ce urmează să se întâmple în curând?

Deocamdată nu au fost făcute arestări, dar autoritățile spun că ancheta este în curs de desfășurare și că exista imagini foarte bune pe camerele de supraveghere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si