Tradiționalul mic a devenit azi ispita din post pentru românii care au petrecut 1 ma i muncitoresc în stil clasic. Pofticioșii au format cozi interminabile la terasele care vindeau pe bandă mititei. Pentru gustul inconfundabil, mulți au venit chiar și de la sute de kilometri distanță, a transmis Christian Sabbagh. 

Au căzut în ispita mititelului

Cam așa s-a desfășurat 1 Mai   muncitoresc în buricul Capitalei la o terasă din Obor.

Rând pe rând, sute de români s-au așezat la coadă să pună mâna pe cel mai cunoscut preparat al zilei, micul. Chiar dacă suntem încă în post, asta nu i-a împiedicat pe români să petreacă așa cum se cuvine.

,,Ăștia sunt mici de post să știți, pentru că porcul a fost vegetarian''.

,,Întotdeauna va câștiga micul. Noi la moldoveni avem o vorbă, mâncarea e fudulie, băutură-i temelie''.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Cu muștar sau fără, cu pâine sau simpli, micii câștigă întotdeauna în fața oricărui preparat fandosit. Ca să simtă gustul inconfundabil al micului muncitoresc, pofticioșii au venit de la depărtare.



Chiar dacă la coadă se stătea cu zecile de minute, nimeni nu a plecat supărat.

Citește și: VIDEO- Străini îndrăgostiți de satele României. Mulți vin de la mii de kilometri depărtare, special pentru a se bucura de astfel de experiențe

,,Ați început petrecerea. Da, am început petrecerea de 1 mai. De cât timp stați la coadă, nici nu mai știu, am băut vreo 4 beri.

Cu cine ați venit cu soția, mănâncă foarte mulți mici, îi plac și d-aia am venit''.

Grătarele au funcționat la foc continuu, iar bucătării la foc automat.

Adrian Rebenciuc, manager- Foarte multă lume e la cumpărături și norocul nostru e și ăsta, că după ce fac cumpărături se mai pun și la coadă, manaca 2 mici, beau o bere. Faceți față?

Chiar dacă au mai rămas câteva zile din post, un mic suculent, merită orice păcat. O spun cei care n-au răbdat să nu respecte tradiția de 1 mai.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si