Micii trebuie mâncați cu grijă, potrivit nutriționiștilor. Se pare că preparatul vedetă al zilei de 1 Mai trebuie savurat în anumite condiții, având în vedere anumite criterii, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro.

Cum se mănâncă micii corect?

Simona Carniciu, nutriționist, a oferit românilor câteva sfaturi pentru a nu întâmpina probleme în alimentație în această perioadă, în zilele de 1 Mai și de Paște.

Nutriționistul a explicat că micii ar fi indicat să fie asezonați cu o salată, deși majoritatea aleg muștarul și pâine.

Citește și: Ce s-a întâmplat, de fapt, în cazul celor 17 pacienți decedați la Spitalul Pantelimon? Decizia luată de Colegiul Medicilor. "Datoria noastră este de a face acest adevăr public"

salata paine

Preparatul vedetă al zilei de 1 Mai trebuie savurat cu grijă

[Sursa foto: istockphotos]

Recomandare nutriționistului este să avem grijă câtă pâine consumăm, pentru a nu avea probleme digestive. Un alt sfat oferit de nutriționist este ca muștarul să fie consumat în cantități mici.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

”Ideal ar fi ca lângă mici să avem o salată, dar cei mai mulți aleg muștar și pâine.

Mare atenția la câtă pâine mâncăm pentru că, dacă nu combinăm perfect, alimentele poate să ne afecteze din punct de vedere digestiv.

Dacă nu mâncăm multă pâine, nu am avea de ce să combinăm cu un aliment care nu face decât să îngreuneze digestia. Eu recomand, atunci când faceți excese de acest fel, să fiți atenți la proporțiile. 3, 4 mici, versus o felie de pâine.

În privința muștarului, să nu fie foarte mult.

Citește și: VIDEO- "Să nu-mi aduci acasă așa ceva". Mama Robertei, părere sinceră despre Sebastian, după apropierea dintre cei doi concurenți! Dezvăluiri neașteptate în "Casa Iubirii"

mici

Cum se mănâncă corect micii? 

[Sursa foto: istockphotos]

Ideal este ca înainte să mâncăm o salată. Este foarte bine pentru digestie, va fi mult îmbunătățită, chiar și pacienții diabetici, care se feresc de astfel de alimente, pot avea o digestie mai ușoară și să nu le crească glicemia.  Aceste alimente sunt greu digerabile oricum, de obicei nu le combinăm corect”, a declarat Simona Carniciu, pentru antena3.ro.  

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si