VIDEO | Bătaie generală la o nuntă cu pretenții

O bătaie generală, în care s-au implicat inclusiv mirii, a devenit nunta de lux organizată de o familie înstărită din Canada. Vă avertizez că urmează imagini şi informaţii cu puternic impact emoţional.

K.B., miercuri 20 noiembrie 2019 , 20:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Acesta era tortul pregătit de miri pentru nunta lor. Era... pentru că nu a mai rămas întreagă nici masa pe care fusese aşezat.

În bătaia generală declanşată, nuntaşii nu au mai ţinut cont de nimic! Au distrus nu doar petrecerea, ci şi localul de lux din British Columbia în care era organizată!
Pentru că invitaţii erau prea ocupaţi să se bată între ei, trecătorii s-au oprit ca la spectacol şi... au filmat scenele incredibile.
Culmea este că, la un moment dat, femeile devin cele mai aprige luptătoare.

Citeste si: Filozoful Mihai Şora, mesaj pentru români: Mergeţi la vot, dragi prieteni! Altminteri ne vor scoate şi din matematică, nu doar din Europa

Şi când te gândeşi că părinţii plătiseră nu mai puţin de 100 de mii de lire - astfel încât copiii lor să aibă o petrecere specială, în acest restaurant pe care nu şi-l permite oricine.
În mediul online, clipul a devenit viral, iar mulţi dintre cei care l-au urmărit le plâng de milă mirilor.

Citeste si: Cutremur după cutremur în România! Cel mai recent seism a avut loc azi

Citeste si: Viorica Dăncilă: „Am călătorit cu transportul în comun. Un bilet cu metroul costă 2 lei”

„Săraca mireasă şi săracul mire, întreaga lor zi a fost distrusă.”
Jurnaliştii nu au aflat până acum cauza acestui scandal uriaş, dar... nu este exclusă varinta unei neînţelegeri majore, apărute brusc între familia miresei şi cea a mirelui!

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si