Bărbatul care a bătut crunt ieri după-amiază un șofer de autobuz din Timișoara, pare să fi fost înghițit de pământ. Agresorul, căutat de polițiști încă de la momentul atacului, nu a fost găsit nici până la această oră. Între timp, victima lui are parte de o recuperare dificilă, după ce a fost supus unei intervenții chirugicale  complexe. Cu mai multe detalii se alătură colega mea, Iulia Dumitrașcu, a transmis Simona Pătruleasa.

Bătăușul din autobuz, de negăsit

Șoferul autobuzului se află în continuare internat în spital. Este în stare bună, stabilă, după intervenția chirurgicală, dar spun medicii că mai este nevoie să rămână sub supraveghere. În ceea ce îl privește pe agresor, este încă de negăsit, deși întreg scandalul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar în baza imaginilor, polițiștii au reușit să îl identifice. Până la această oră nu l-au capturat. De altfel, este important de menționat că, colegii șoferului au postat în mediul online mai multe imagini cu chipul bătăușului și le cer ajutorul oamenilor pentru a fi prins mai repede.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Un șofer de 63 de ani zace pe patul spitalului, după ce a fost bătut de un pasager. De la ce a pornit scandalul?

De la ce a pornit totul, ei bine din declarațiile șoferului stpt, se pare că scandalul ar fi pornit după ce într-o stație el nu a deschis toate ușile mijlocului de transport în comun. A fost momentul în care unul dintre pasageri, tânărul în vârstă de treizeci de ani s-a enervat foarte tare, a mers la el, l-a înjurat și chiar l-a luat la bătaie, așa cum

reiese și din imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Vă repet, până la acest moment agresorul nu a fost prins de oamenii legii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si