Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Un asistent medical din Târgoviște a murit la doar o zi după ce a ajuns la spitalul la care lucra pentru că se simțea rău.

Robert se plângea de dureri groaznice în piept și avea vărsături, dar medicul care l-a consultat a spus că avea un junghi în piept și i-a prescris pastile de durere. Tânărul, care avea doar 30 de ani, a suferit o ruptură de aortă și s-a stins pe loc.

Trimis acasă cu junghi, a murit de inimă

Încă în șoc după ce și-a pierdut soțul, Evelin crede că nu s-a făcut ce trebuia la spital. Lui Robert i s-au luat doar analize de sânge, iar medicul a cerut o radiografie pulmonară. Având experiență ca asistent medical, Robert se temea de un preinfarct.

În urma analizelor, medicul care l-a consultat a tras concluzia.

Iar apoi l-a trimis acasă. Numai că, în doar câteva ore, lucrurile s-au complicat și Robert s-a stins în brațele soției. Medicii au încercat să-l resusciteze, dar fără rezultat.



După moartea lui Robert, spitalul a transmis un comunicat sec.

Fiind asistent la secția de boli infecțioase, Robert a luptat în prima linie în perioada pandemiei și a încercat să nu refuze pe nimeni, dacă i se cerea ajutorul.

Căsătoriți de aproape doi ani, Robert a lăsat în urmă o fetiță care nu va mai avea cui să îi spună tată. Micuța are un an și 7 luni.


Tatăl lui Robert lucrează și el la același spital în care fiul său nu a putut fi salvat. Familia lui nu este decisă dacă va da în judecată spitalul, dar poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Până vor ieși toate datele de la necropsie, ancheta vizează fapta, nu vreo persoană anume.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si