„Românul Sebastian Stan a pășit aseară pe covorul roș de la Cannes. Actorul, care înterpretează rolul lui Donald Trump într-un film biografic, a venit la premieră alături de cea despre care presa din străinătate speculează că ar fi iubita sa. Tot la festival a fost și Bella Hadid, într-o rochie transparentă, care a făcut furori”, a spus Cristina Dorobanțu.

Citește și: Cine este Sebastian Stan, actorul român care a câștigat premiul "Ursul de Argint" la Berlin

Sebastian Stan, prezență elegantă pe covorul roșu de la Cannes

Îmbrăcat elegant, într-un smoking negru și papion, actorul de origine română, Sebastian Stan, și-a făcut apariția pe covorul roșu de la Cannes. Starul în vârstă de 41 de ani joacă într-un film despre viața lui Donald Trump, care se bate pentru premiul Palme d’Or.

Sebastian Stan interpretează rolul fostului președinte american în tinerețe, înainte ca acesta să devină cunoscut. La premieră, starul a venit împreună cu iubita lui, actrița Annabelle Wallis. Aceasta a strălucit într-o rochie argintie, cu paiete, lungă până în pământ. Tânăra a fost alături de partenerul ei atât pe covorul roșu, cât și la proiecția lungmetrajului care, la final, a avut parte de aplauze minute bune.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO Vedetele au primit valuri de aplauze și aprecieri pe covorul roșu de la Cannes. Ce staruri au fost prezente?

Ce alte vedete au mai fost prezente

Printre vedetele care au uimit cu ținutele alese la premiera filmului s-a numărat și modelul Winnie Harlow. Aceasta a purtat un costum alb, din mărgele, la care a asortat o pălărie supradimensionată și cercei cu diamante.

Apariția care a lăsat însă publicul fără cuvinte a fost cea a lui Bella Hadid.

Îmbrăcată într-o rochie transparentă, cu spatele gol, vedeta a întors toate privirile. Aceasta nu s-a sfiit să interacționeze cu fanii și să facă fotografii alături de ei la intrarea pe covorul roșu, iar ținuta ei îndrăzneață s-a viralizat rapid pe rețelele de socializare, unde a stârnit valuri de comentarii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: