Individul a fost până la urmă depistat chiar la locul crimei, când încerca să se întoarcă acasă. Polițiștii au trebuit să facă uz de armă ca să îl prindă, potrivit Știrile Kanal D.

Citește și: VIDEO Imagini dramatice cu prinderea suspectului care ar fi ucis-o pe fetița de 8 ani din Botoșani

Suspectul prins de polițiști după ore de căutări este principalul suspect al crimei îngrozitoare din comuna botoșeneana Albești.

Maria, nepoata lui de doar opt ani i-ar fi căzut pradă poftelor. Fetița a fost trimisă aseară de mama ei acasă la un unchi să iau un ceaun.

Fetița trimisă la rude să ia un ceaun

Doar câteva sute de metri le despart casele. Orele treceau, dar Maria nu se mai întorcea. Atunci mama, parcă presimțind nenorocirea, a mers să vadă ce se întâmplă.

Când a văzut că și bărbatul și cea mică lipseau, a sunat la numărul de urgență 112. "Era ușa deschisă, becurile stinse acolo, zice Nu e nici el, nici Maria", spune mama suspectului.

Trupul neînsuflețit a fost găsit într-o lizieră de salcâmi. Oamenii legii au rămas înmărmuriți când au făcut descoperirea.

Fetița pe jumătate dezbrăcată, cu urme de sânge, iar individul era de negăsit.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o atingă- wowbiz.ro

Peste o sută de ofițeri, polițiști, jandarmi au fost mobilizați pe o rază de patruzeci de kilometri, într-o acțiune contracronometru pentru găsirea fugarului.

S-au folosit câini de urmă, drone și elicoptere pentru că terenul era aproape de nepătruns.

"Toată vegetația din jurul nostru este foarte dificilă", spun cei din echipa de căutare.

Ce l-a făcut pe suspect să se întoarcă la locul faptei?

Mobilizarea de forțe fără precedent a dat roa de azi dimineață când suspectul unchiul de treizeci și doi de ani al mariei a fost găsită ascuns în niște tufișuri dar nu înainte ca polițiștii să fie nevoiți să tragă focuri de avertisment pentru ca să îl oprească.

Se pare că ceva l-a făcut pe fugar să se întoarcă la locul faptei. A fost prins și imobilizat.

"Au fost executate și două focuri de armă în plan vertical", spune purtătorul de cuvânt de la IPJ Botoșani.

Toți vecinii cei care cunosc familiile sunt în stare de șoc. Casa unchiului și cea a fetiței sunt la o aruncătură de băț una de alta.

Se ajutau reciproc tot timpul. Mama suspectului chiar avea grijă de fetița și frățiorul ei și se afla la ei când s-a petrecut grozăvia.

Citeste si: Ștefania și Cosmin în camera roșie! Care este situația din momentul de față dintre cei doi concurenți: „Eu mă gândeam ca după ce se află chestia asta să încerc să plec acasă.”- kfetele.ro

Citeste si: Momente memorabile pe Arena Națională. Membrii trupei Coldplay, gest inedit pentru Babasha, în a doua seară de concert- VIDEO- radioimpuls.ro

"Nu l-au crezut în stare. Nu a fost căsătorit, în concubinaj cu cineva. era lăsat de mult, nu avea prieteni, nu are nimic", mai spune mama suspectului.

Maria era un copil model. "Acum e alături de îngeri în rai"

Maria era în clasa întâi și era un copil model. "Șocul l-am primit dimineață, am auzit ce vârstă are și am știut că este ea. Era un copil foarte isteț la școală,  acum este alături de îngeri în rai", spune profesorul de religie de la școala din sat.

Individul a fost dus la IPJ Botoșani pentru audieri. A mărturisit că regretă ce a făcut și a dat vina pe băutură.

Chiar a spus că atunci când și-a dat seama că va fi prins s-a întors special acasă ca să se predea.

Procurorii au deschis un dosar penal pentru omor calificat și așteaptă rezultatele necropsiei pentru a vedea și dacă a fost vorba despre un viol.

UPDATE. Suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat bărbatul riscă 20 de ani de temniță grea.

Detalii șocante după uciderea fetiței de 8 ani din Botoșani

Detalii șocante după uciderea fetiței de 8 ani din Botoșani.

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si