Dulciurile cu tematică de Paște sunt la mare căutare zilele acestea pentru masa de sărbătoare. Alături de cozonac și pască, ele sunt deserturile vedetă, a transmis Cristina Dorobanțu.

Deserturi cu tematică de Paște

Pe lângă celebrul cozonac și pască, anul acesta de pe masa de Paște nu trebuie să lipsească deserturile și prăjiturile cu tematică de Paște. 

Și avem aici avem prăjituri și torturi cu iepuraș, dar avem și iepuraș în ciocolată, ouă și celebrul  și noutatea noastră, cozonacul cu glazură de ciocolată.

Bună ziua, spuneți-ne cu ce v-ați pregătit?

Păi surpriză! Da, pe lângă dulciurile pe care le vedem aici, am făcut mai nou cozonacul  în ciocolată.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Un trifoi cu un ou, tot de ciocolată, să ne aducă noroc, să ne ajute, noroc, bineînțeles trifoi cu patru foi.  Torturi, prăjituri, mini prăjituri de toate, cu tematică de Paști.

Citește și: VIDEO- Torturi spectaculoase pentru copii. Micii clienți rămân impresionați de figurile 3D și personajele care le fac ziua de naștere mai frumoasă

Bineînțeles și cum am spus trifoi cu patru foi, aici cu Paște Fericit, urarea rară nelipsită.

Mai puteți?

De acum încep, sunt zilele de foc, acum zilele de foc din păcate lumea văd că e plecată, dar încercăm să fim pe gustul tuturor.

Spuneți-ne, anul acesta nu-i așa că toată lumea și-a dorit să aibe deserturi și frumos ornate?

Bineînțeles, exact, specific sărbătorii. Ou de ciocolată din marțipan, din ciocolată, orice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: