Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Experiență unică în hotelul placat cu aur. Unde se găsește și care este prețul unei camere? ,,Scopul nostru atunci când am construit acest hotel a fost să fie accesibil tuturor''

În Vietnam există posibilitatea de a înota într-o piscină din aur. Iată cum arată singurul hotel din lume placat cu aur!

Redactia Stirile Kanal D,

Experiență unică în hotelul placat cu aur [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

V-ați întrebat vreodată cum ar fi să înotați într-o piscină din aur? Ei bine, acest lucru este posibil în Vietnam, acolo unde există singurul hotel din lume placat cu aur. De la pereții camerelor, până la băi și chiar preparatele servite în restaurant, totul este acoperit în aur de 24 de karate, a transmis Cristina Dorobanțu.

Experiență unică în hotelul placat cu aur

Așa arată primul hotel placat cu aur din lume. Situat în capitala Vietnamului, hotelul de cinci stele este o adevărată bijuterie arhitecturală și întrece orice imaginație. Are 25 de etaje si 400 de camere în care luxul este întâlnit la tot pasul.

O cameră poate fi închiriată cu sume ce pornesc de la 250 de dolari pe noapte și pot ajunge să depășească și 800 de dolari în cazul apartamentelor.

Experiența este însă una unică.

,,Avem și o chiuvetă din aur, oglindă din aur, duș din aur și partea cea mai bună, cred că deja vă așteptați, toaleta din aur!''

Citeste si: Ea este presupusa iubită a lui CRBL. Câți ani are și cu ce ocupă tânăra. Cei doi au fost surprinși împreună- kanald.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Nu doar camerele sunt un testament al luxului absolut. Mâncarea servită este și ea învelită în aur, iar la etaj, oaspeții pot înota în piscina infinită, alcătuită din plăci din aur de 24 de carate.

Citește și: VIDEO-Sibiul, destinația preferată pentru city break. ,,Cred că este frumos! Este preferatul meu, un oraș superb''

,,Când am venit aici, m-am simțit ca un rege.

Precum un faraon, vechii regi din Egipt''.

,,Scopul nostru atunci când am construit acest hotel a fost să fie accesibil tuturor, inclusiv oamenilor obișnuiți. Grupul nostru are propria fabrică unde face obiecte placate cu aur, așadar costul pentru a crea obiectele de mobilier a fost destul de scăzut’’, a spus Nguyen Huu Doung, președinte grup hotelier. 

Hotelul a fost deschis în 2020.

Lucrările de construcție au durat 11 ani, iar investiția s-a ridicat la aproximativ 200 de milioane de dolari.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI