„Tinerețe fără bătrânețe nu se poate, decât în modă! Chiar dacă nu mai arătăm ca la 20 de ani, hainele ne pot pune în valoarea calitățile și chiar ne pot întineri. Astăzi, la rubrica „Tu Dai Moda!”, Gabriela Ghizel ne arată câteva idei de rochii care ne mai scad din vârstă”, a spus Cristina Dorobanțu.

Gabriela Ghizel: Vorbim despre combinațiile care ne mai scad din vârstă, despre ce haine, ce croieli...

ne va spune Alina Gavrilă. Bună, Alina!

„Bună, Gabi! Îți mulțumesc, în primul rând, pentru că ai venit la mine la magazin...”, a spus Alina Gavrilă, designer vestimentar.

Citește și: VIDEO-Un nou show al unui cunoscut brand a adunat la Londra cele mai cunoscute vedete de la Hollywood. Cine s-a numărat printre oaspeți

Ce recomandă desginerul vestimentar

Gabriela Ghizel: Spune-mi, deci, care sunt principalele reguli dacă vrem să mai scădem din vârstă?

„În primul rând, trebuie să purtăm culori, pentru că ele întineresc...”, a răspuns Alina Gavrilă, designer vestimentar.

Gabriela Ghizel: Asta voiam să zic, că și mie mi-ai dat o ținută tot, la fel, tinerească, o combinație de culoare puternică, pantofi sport în picioare și un tricou în sus. Într-adevăr, mă simt ca o puștoaică!

„Super! Mă bucur mult că îți place această ținută. Adevărul este că această tafta... nu s-ar gândi foarte multă lume să o combine cu un tricou, dar ea merge perfect cu acești pantofi și cu tricoul deoarece completează ținuta perfect”, a spus designerul vestimentar.

Da! Magazinul Alinei este despre culoare și curaj, iar aici căutam exact acele piese care să exprime asta, în care să ne simțim fresh, indiferent de ce scrie în buletin.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Uite, ți-as propune o rochiță care mie mi se pare absolut interesantă. Este materialul care are acest joc de culori, de degradeu și poate fi purtată, la fel, și cu teniși după părerea mea, și cu niște sandale elegante”, a spus Alina Gavrilă, designer vestimentar.

Gabriela Ghizel: Eu aș vedea-o, poate, cu o cămasă pe dedesubt, o cămașă albă și cu teniși. Nu?

„Da, merge și cu o cămașă”,  a afirmat Alina Gavrilă, designer vestimentar.

O astfel de rochie dreaptă, cu bretele, e o alegere clasică și nu vei da greș cu ea. Ne întinerește prin simplitatea croielii, spre deosebire de rochiile cu multe aplicații, flori și pietre, care adaugă ani.

Fusta plisată, o piesă vestimentară extrem de versatilă

„Vreau să-ți propun, tot așa, o fustă plisată care are o asimetrie foarte jucăușă. Poate fi purtată elegant, dar în combinație cu acest top și cu pantofii tăi sport, o ducem într-o zonă foarte tinerească și poate fi purtată în orice moment al zilei”, a spus Alina Gavrilă, designer vestimentar.

Gabriela Ghizel: Și am putea, poate pe zi, s-o purtăm cu o jachetă de blugi și cu teniși...

„Exact”,a afirmat designerul vestimentar.

Gabriela Ghizel:... și seara să schimbăm cu tocuri, nu?

„Da! Îmi plac foarte mult combinațiile tale!”, a precizat Alina Gavrilă.

Citeste si: Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pe două pahare de șampanie la Disneyland? „O fi șampanie din aia bună cu aur. Chiar dacă e scump, aia e.”- kfetele.ro

Citeste si: Cazul lui Dorian Popa ajunge astăzi în fața magistraților- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO- Denis Predescu, desginerul contrastelor. Creațiile sale au îmbrăcat laureați de talie internațională

Fusta plisată e, de fapt, cea ma versatilă fustă. Merge luată în parc sau la cocktail, la piață sau la serbarea copiilor. Trebuie, însă, puțină grijă dacă aveți șoldurile ceva mai late, pentru că s-ar putea să adauge volum.

Gabriela Ghizel: Mergem către următoarea propunere: o rochie roșie.

„Da, roșu este foarte îndrăzneț! Puține persoane au curajul să poarte roșu. Eu aș spune totuși că roșu este o culoarea a pasiunii, dar și a tinereții, a celor care vor să iasă în evidență, dar, în același timp, să păstreze totuși o zonă tinerească”, a completat Alina Gavrilă, designer vestimentar.

La capitolul roșu avem, însă, nevoie de puțină experiență, pentru că un croi nepotrivit pe o rochie roșie mai repede ne va îmbătrâni. O rochie asimetrică sau cu buzunare va avea exact efectul pe care îl vrei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: