VIDEO - Haos la Noaptea Muzeelor: Cozi imense și spirite încinse

Noaptea muzeelor s-a lovit de porți închise! Zeci de bucureșteni nerăbdători să treacă pe la Antipa au stat și câte două ore la coadă până să afle că spectacolul artistic era... online. Evident, dezamăgirea și revolta au fiert. În schimb, s-au putut așeza la altă coadă, la Primăria Capitalei, pe unde au trecut 10.000 de oameni!

Author: Mircea Pop duminică 13 iunie 2021 , 18:27

Haos la Noaptea Muzeelor: Cozi imense și spirite încinse
Haos la Noaptea Muzeelor: Cozi imense și spirite încinse[Sursa foto: Facebook - Noaptea Muzeelor]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Dezamăgirea a fost trăită cu nervi și revoltă de zeci de bucureșteni care s-au aliniat la coadă în fața Muzeului Antipa încă de la ora 7 seara, în speranța că porțile li se vor deschide.

Lumea a stat mult și bine- degeaba!!! Totul era... online.

Cu cât timpul se scurgea, cu atât se adunau mai mullți curioși, pe care nici măcar jandarmii nu au reușit să-i lămurească.

Aglomerație la Primăria Capitalei

Și în fața primăriei Capitalei a fost haos. S-au format cozi întinse pe câteva sute de metri, doar doar să nu rateze nimeni o vizita... istorică!

În total au fost peste 10.000 de vizitatori, iar gazda evenimentului- nimeni altul decât primarul general Nicușor Dan care a ținut morțiș să se fotografieze cu vizitatorii.

Citeste si: Noaptea Muzeelor 2021 București. Programul vizitelor ghidate și ale expozițiilor din Capitală. Ce nu trebuie ratat

50 de instituții au fost sâmbătă seara deschise publicului larg pentru vizite numai în București, însă evenimentul s-a ținut ăn 73 de localități din toată țara.

Noaptea Muzeelor la Sibiu

În Dumbrava Sibiului, spre exemplu, muzeografii au pus în scenă un adevărat maraton culinar si au pregatit mii de portii de mancare traditionala pentru vizitatori.

Iar pentru a se bucura de tot acest festin, vizitatorii s-au putut bucura și de un spectacol tradițional susținut de către Nicolae Furdui Iancu.

Citeste si: Noaptea Muzeelor 2021 data. Programul muzeelor participante și cum se va desfășura anul acesta marele eveniment

Muzeul a fost deschis pana la mizeul noptii, insa vizitatorii nu s-au lasat prea mult asteptati: au fost aproape 15.000 de persoane.

Muzeul Astra din Dumbrava Sibiului este al doilea ca marime din lume, a fost notat cu 3 stele in ghidul Michelin 2019 si este recomandat turistilor din toate colturile lumii.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si