Înainte să ajungă pe litoral, tinerii cu chef de distracție au trebuit să înfrunte aglomerația din Gara de Nord. Trenurile și peroanele au fost pline până la refuz. Biletele s-au epuizat încă de acum o lună, dar nici în picioare, nu mai găseai locuri, a transmis Cristian Sabbagh.

Fuga spre mare, peroanele aglomerate

Valuri de oameni au curs în Gara de Nord, acolo unde pe peroanele cu trenurile spre litoral nu mai aveai loc să arunci un ac.

Mii de tineri au vrut să nu rateze startul distracției de 1 Mai.

Biletele sunt puține, însă, când distracția este unicul scop, tinerii sunt foarte inventivi.

Peste 80.000 de turiști sunt așteptați la malul marii, deși vremea nu prea ține cu ei, meteorologii anunțând averse și nori în această perioadă. Spre exemplu, azi, la 16 grade celsius, acest tânăr este hotărât să încălzească atmosfera din jurul său. A început printr-o ținută lejeră, accesorizată cu ochelari de soare, un lanț mare la gât și o șapcă.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”- wowbiz.ro

Destinația finală este pentru cei mai mulți Vama Veche, deși sunt destui care se opresc și în alte stațiuni.

Un lucru este cert. Nici vremea rea, nici lipsa biletelor sau condițiile de călătorie nu îi împiedică pe tineri sa spere la o distracție memorabilă.

Citește și: VIDEO- Vama Veche își întâmpină oaspeții. În ciuda vremii rece, cheful de distracție al tinerilor este la același nivel


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si