A fost show incendiar aseară, în Capitală. Cei mai cunoscuți artiști de manele și muzică de petrecere au încins atmosfera la Sala Polivalentă. Mii de oameni s-au strâns să îi urmărească pe cei mai în vogă artiști ai momentului, invitați în concertul lui Leo de la Roșiori. Tânărul cântăreț care a înnebunit fanii cu melodia "Am tras draperiile" și-a împlinit un vis: acela de a organiza primul său concert alături de artiști de renume din industria muzicală, a transmis Cristina Dorobanțu.

Leo de la Roșiori, primul său concert

Așa a încins atmosfera simpaticul artist Leo de la Roșiori, care a ridicat în picioare Sala Polivalentă. La numai 28 de ani, tânărul a strălucit pe scenă, acompaniat de una dintre cele mai cunsocute orchestre de muzică de petrecere din țara noastră. Deși cântă de la 7 ani și este obișnuit cu publicul, Leo a fost pentru prima dată amfitrionul unui eveniment organizat chiar de el.

Leo de la Roșiori- Îți dai seama că am emoții, cum să nu am emoții, am foarte mari emoții, dar sper că emoțiile mele să fie constructive și să am o seară așa cum mi-am dorit de 2 luni de zile.

Rând pe rând, gazda i-a invitat pe scenă, alături de el, pe cei mai renumiți artiști de muzică de petrecere din țara noastră, care a încântat publicul cu propriile hituri.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Leo de la Roșiori „trage draperiile” la Sala Polivalentă. „Ușor, ușor reușesc să materializez fiecare dorință pe care am avut-o în copilăria mea”

Adrian Minune- E o dedicație și pentru Paște, de ce nu? Și-a ales momentul cel mai mișto.

Diana Matei- Noi aici suntem între prieteni așa și abia aștept să urc pe scenă, văd că deja sala se umple. M-am întâlnit cu mulți colegi de ai mei cunoscuți, ne-am salutat, ne-am pupat, lucrurile sunt foarte relaxate.

Unul dintre cei mai așteptați invitați ai serii a fost Georgiana Lobonț, care deși are o perioada foarte aglomerată din punct de vedere artistic, și-a dorit să își susțină prietenul.

Citeste si: Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”- kfetele.ro

Citeste si: "Vă rog, ajutați-ne. Ajutor!". Iulia Vântur, mesaj disperat. Ce s-a întâmplat și cum dorește să soluționeze problema- radioimpuls.ro

Georgiana Lobonț- Am venit să îl susținem pe Leo, este o voce extraordinară și în primul rând un om cu toate calitățile pe care un om ar trebui să le aibă, are un suflet mare și mi-e drag de el.

Timp de mai bine de 2 ore, fanii, care au venit cu așteptări pe măsura rezultatului, s-au lăsat cuceriți de muzică bună.

Peste 4 mii de oameni s-au bucurat de ritmurile balcanice, care au răsunat de pe scena sălii Polivalente.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si