,,Viața lui este într-adevăr că o poveste. Una fară sfârșit, căci maestrul Florin Piersic continuă, zilnic, să o scrie. Îndrăgitul actor a renunțat zilele acestea la orașul Cluj, metropola unde locuiește în prezent și-a revenit în Capitală, pentru un eveniment de excepție. Am stat și noi de vorba cu maestrul și am obținut un interviu în exclusivitate despre dragoste, viață și alte aventuri'', a transmis Cristina Dorobanțu.

Maestrul Florin Piersic, despre dragoste și alte aventuri

Florin Piersic: Iartă-mă că te întrerup, pentru că eu spun întâlnire, între mine și spectatori, când joc piesa aia sau fac recitalul meu, am un recital la care i-am schimbat titlul. Nu se mai cheamă Florin Piersic 100%, Florin Piersic se cheamă, se cheamă recitalul, se cheamă. Nu întreba câți ani am, nu ți se pare amuzant asta la care vin la spectacol, ce stai nebun, ce să întrebăm că știm că are o 100 de ani.

Mădălina Lambrinoc: Aș vrea să știu cum e dragostea prin ochii dumneavoastră!

Florin Piersic: Prin ochii mei, e cel mai minunat lucru. Eu am fost îndrăgostit de foarte multe persoane, de persoane ca să nu zic femei, mă rog, am zis persoane că sună mai frumos sau nu sună nicicum. Eu adevărul ăsta, e adevărul adevărat, toate partenerele pe care le-am avut în teatru și în film le-am iubit, adică eu le-am iubit.

N-am spus că ele m-au iubit pe mine, am încercat ca eu să le fiu partener, iubindu-le, arătându-le că le iubesc.

Mădălina: Ați iubit mult? Dacă am putea să ne referim la poate cel mai intens moment de dragoste din viața dvs?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune- wowbiz.ro

Florin Piersic: Eu cred că toate au fost în felul lor intense, în sensul că atunci când joci un rol și ai o parteneră cum a fost Irina Răchițeanu Șirianu, o actriță extraordinară. Mult din inima mea i-a rămas ei și simțea asta, că asta e important, să simtă femeia cum tu nu poți să-ți vorbesc altfel, pentru că ești atât de tânără și de drăguță și-ți spun, tu de exemplu, dacă ți-aș face un compliment sau ceva e banal.

Pentru că toată lumea știe să facă, dar dacă am să-ți spun că te simpatizez, că vreau să te mai întâlnesc, dar tu nu ești parteneră cu mine, dar dacă ai fi parteneră într-o piesă, eu pot să arăt prin jocul meu cât de mult țin la tine.

Mădălina: Mai știu oamenii să-și manifeste și să-și trăiască dragostea autentic în zilele noastre?

Citește și:  Florin Piersic, cel mai emoționant mesaj în ziua în care împlinește 88 de ani. Ce semnifică pentru marele actor cifra vârstei: "Vârsta mea devine infinit-infinit, simbolul prieteniei și iubirii"

Florin Piersic: E o întrebare prea filozofică asta, pentru că ar trebui să vorbim foarte mult despre asta. Nu știu dacă știu să mai iubească așa cum iubeam noi. Generația mea aici, e toată șmecheria în ghilimele, bineînțeles, nu poți să iubești decât cu tot sufletul și să simtă perechea ta. Vorbesc din punctul meu de vedere, perechea fiind o femeie oricare ar fi ea să simtă că într- adevăr o iubești, că ai face pentru ea multe, mai mult decât poate să aștepte ea de la tine.

Citeste si: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”- kfetele.ro

Citeste si: Ies la iveală detalii revoltătoare despre incidentul din Leeds. Românii care s-au bătut cu polițiștii britanici sunt membrii unor clanuri periculoase- radioimpuls.ro

E greu să-ți spun, da mă rog.

Mădălina Lambrinoc: Iubiți, iubiți tare frumos. Slăbiciuni aveți?

Florin Piersic: Am ca orice om, dar nu pot să spun acuma de ce am slăbiciune pentru aia sau pentru ăla sau pentru celălalt. Oricum știi ce vreau să spun. Mi-s dragi oamenii. Și pentru că îmi sunt dragi, nu pot să îi separ pe cei de colo, de cei de dincolo. E greu, pentru mine toți sunt un tot. 

Actorul în vârstă de 88 de ani a fost prezent la gala premiilor literare Bookzone, unde a primit un premiu pentru cartea sa ,,Viața este o Poveste''. Maestrul a primit premiul pentru cea mai apreciată carte de memorii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si