Și pentru că tot am început să vorbim despre familia Pavel, astăzi, în studio, alături de mine se află celebrul artist Marcel Pavel, tatăl lui Sasha. Bună ziua și bine ați venit, a transmis Cristina Dorobanțu.

Marcel Pavel, familia este pe primul loc

Marcel Pavel: Mă bucur, Sasha este într-adevăr, este un copil talentat, foarte talentat, de multe ori indecis, pentru că el vrea să facă multe și nu izbutește să finalizeze chiar tot ce-și propune, dar acum proiectul acesta nou cred că va reuși cu siguranță pentru că e

un tip ambițios.

Cât de mândru sunteți de Sasha?

Marcel Pavel: Foarte, dar mai are până ajunge la apogeul acela. Vreau să îl văd pe marele scene ale lumii cu muzica pe care el a îmbrățișat-o, cu stilul aceasta de muzică acum actuală.

Eu nu sunt neapărat un adept al acestei muzici, îmi place să ascult doar câteva minute după aceea nu mai pot a ascult pentru că sunt cum spune Saha, ești depășit de eveniment și am spus nu e adevărat Sasha, mi se pare puțin repetitivă, prea repetitivă această muzică pe care o abordez, dar mă bucur pentru tine.

Îi spun lui că iată ți-ai găsit o linie care-ți place, zic eu muzicală.

Cristina: Și soția dvs. bănuiesc că îl felicită pentru că vă urmează.

Marcel Pavel: Îl adoră, e băiatul lui mami el sau da sau el e băiat da corect am zis bine.

Cristina: Cum este să fii tată de trei copii minunați?

Marcel Pavel: Superb, cea mai mare fericire, de altfel lucru cel mai important în viață, familia.

Cristina: Care este cel mai răsfățat dintre copii?

Marcel Pavel: Mi se pare că Sasha. El se mai răsfață așa cu maica-sa, cu mine nu, dar Iuvenalia, este ea este centrul atenție zi de zi, mezina familiei, da ea, ea nu este alintată neapărat e fetiță și noi toți umblăm așa foarte gingaș.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Cristina: Cu ea vă doriți să vă urmeze și ea în carieră?

Marcel Pavel: Ea deja face acest lucru, dar nu eu impun eu doar i-am arătat o mică parte din variantele pe care le-ar putea alege în viață, pentru șlefuirea sufletului. Am spus poți să faci muzică, iată și balet clasic, cochetează și canto, puțin teatru, da era patru cursuri. Deci n-are timp să stea ea și petrece timpul foarte foarte util.

Cristina: Ce-mi povestiți despre concertele care vor avea loc de Paște?

Marcel Pavel: Am mai multe în luna aceasta aprilie, în apropiere de ziua Paștelui. Am șase concerte printre care și la Chișinău alături de Dan Negru și Părintele Vasile. Este și corul Mitropoliei Basarabiei, este un concert foarte mare, iar celelalte sunt prin toată țara, Arad la Câmpulung Muscel, orașul copilăriei mele.

Marcel Pavel: Nu știu dacă ați făcut parte vreodată la vreun concert de muzică religioasă, ați fost vreodată?

Cristina: Am fost.

Da, măcar în lunile acestea să fim cuprinși de zmerenie.

Cristina: Sunteți un om credincios?

Marcel Pavel: Logic da.

Cristina: În afară de cei menționați cine va mai urca pe scenă alături de dvs?

Marcel Pavel: La concerte bine, concertul cel mai important va fi în decembrie, dar o să vină în apropiere, o să vă spun tot despre el.

Citeste si: Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia la fiul său: „Mamă, adu-mi ceva de mâncare că nu mai pot de foame și n-am timp să mă mai duc să mănânc.”- kfetele.ro

Citeste si: "Țipete foarte puternice, mobilă răsturnată".Crimă șocantă în Sibiu! O tânără de 21 de ani, ucisă cu bestialitate de iubitul ei- radioimpuls.ro

Acum sunt variantele acestea de pian voce sunt alături de maestrul Andrei Tudor, piane și dirijor avem și cu ben și cu orchestră mare, dar prefer să cânt piesele religioase numai pian vocea într-o liniște din aceasta desăvârșită fără zgomot.

Prea mult, aici să audă mesajul.

Cristina: Domnule Marcel Pavel pe scurt cel mai prețios cel mai prețios sfat primit de la Sasha?

Marcel Pavel: Trebuie nu vă supărați a nu cum adică să-mi dea el mie, eu îi dau lui sfaturi cum să dea el mie.

Cristina: Ce l-ați sfătuit pe copilul dvs?

Marcel Pavel: Trebuie să fiu părintele care ascultă de copil sau cum?

Cristina: Mă gândesc că v-a impresionat cu ceva vreodată?

Marcel Pavel: Mă impresioneză mereu cu existența sa.

Spune tati da da mai spune ce ar fi să schimb puțin stilul să fii mai modern și am spus domnule dacă tu îmi ceri mie să fiu modern, ar fi penibil la vârsta mea, eu trebuie să mențin linia mea romantică, stilul meu muzical cu orchestrație și influență moderne.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si