„New York Rolls este desertul care s-a viralizat pe internet și a creat o adevărată nebunie și în țara noastră. O cofetărie din Cluj s-a trezit cu o mulțime de clienți după ce a introdus in meniu celebrul preparat. Oamenii stau la cozi ca să cumpere desertul pe care îl postează pe rețelele de socializare înainte să îl mănânce”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

New York Rolls, desert celebru pe internet și în țara noastră

Pe TikTok, New York Rolls este deja un adevărat trend. Toată lumea gustă și dă note preparatului care a devenit viral în lume. Moda a ajuns și în țara noastră, iar la Cluj a produs un adevărat haos! În mall-ul unde Sorin are o mică insulă cu prăjituri, oamenii stau la cozi ca să cumpere produsul pe care l-au văzut pe internet. Cei care nu găsesc New York Rolls la mall, se duc direct la cofetăria din Florești.

Tinerii sunt deja familiarizați cu noul desert-vedetă. L-au încercat imediat cum a apărut pe piață.

Preparatul a apărut în urmă cu doi ani în New York și a devenit cunoscut în scurt timp în toată lumea. Acum, cofetarii și brutarii îl prepară după propriile rețete.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

„Este diferit fata de un croissant, nu trebuie să aibă textura respectivă, este făcut din foietaj, este rulat perfect rotund, iar la coacere se coace pe temperatură mai scăzută, într-un timp mai îndelungat”, a explicat proprietarul cofetăriei.

De când au introdus acest preparat în meniu, angajații cofetăriei abia mai fac față comenzilor. Se lucrează zi și noapte pentru pregătirea desertului care i-a înnebunit pe clujeni.
Un astfel de desert costă 22 de lei.

Citește și: VIDEO- Cum îi cinstim pe colegi de ziua noastră? Cele mai recomandate variante


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si