Un scandal uriaș s-a declanșat după cel mai important eveniment din lume dedicat modei. Vedete de primă mână au defilat mai mult dezbrăcate la Met Gala, iar altele au primit din start verdictul de prost îmbrăcate. Lana del Rey a purtat crengi pe cap, iar o artistă de douăzeci și doi de ani s-a îmbrăcat în nisip. Cum s-a ajuns la un asemenea dezastru se întreabă jurnaliștii străini, care au relatat din New York, a

transmis Cristian Sabbagh.

Nuditatea aduce critici la Met Gala

Acestea sunt doar câteva dintre ținutele care au declanșat controverse la cel mai mare eveniment din lume dedicat modei și la petrecerea care a urmat galei. Conceptul de Grădina timpului, frumusețe adormită a fost interpretat în fel și chip de către vedete și de creatori.

Artista Lana del Rey este printre primele care a ieșit în evidență. A purtat o rochie cu un voal prins pe niște crengi aranjate în jurul capului.

Rămânem la vedetele din lumea muzicii și o vedem pe Rita Ora, care a purtat un colier maxi, așezat peste o salopetă mulată și transparentă. Soțul ei, regizorul și actorul Taika Waititi, a ținut-o de mână, a sărutat-o și i-a aranjat tot timpul decorurile.

Nu a făcut rabat nici Jennifer Lopez care a purtat o rochie bijuterie, la realizarea căreia s-a muncit mai mult de opt sute de ore, iar Kim Kardashian a surprins prin talia lipsă, după cum scrie presa internațională.

Unii spun că și-ar fi scos două coaste ca să arate așa, alții că a ajutat o corsetul rochiei. În plus, cea supranumită mult timp regina instagramului ar fi luat lecții de respirație și ar fi ținut o dietă drastică înainte să defileze pe treptele de la eveniment.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Mai conservatoare a fost Shakira, într-o creație cu trenă și volane, dar dacă ea și alte vedete mari sunt deja veterane ale galei, nume lansate recent în industria globală de divertisment s-au chinuit să facă un moment memorabil.

Tyla de pildă nu a făcut un pas singură din cauza rochiei create din nisip. Tânăra Zendaya, care în ultimii ani a cunoscut o ascensiune fulminantă în carieră a uimit și aseară, purtând două ținute, amândouă vintage și amândouă încărcate de dramatism.

Coroana de regină a dramei îi revine însă cântăreței Cardi B, care a blocat intrarea cu trena cărată de nu mai puțin de opt asistenți.

Met Gala are loc anual și are ca scop strângerea de fonduri pentru Institutul Costumelor. Prima ediție s-a ținut în o mie nouă sute patruzeci și opt, iar biletul de intrare costa numai cincizeci de dolari. Astăzi, cine vrea să intre trebuie să plătească șaptezeci și cinci de mii de dolari, iar o masă de zece persoane se dă cu trei sute cincizeci de mii de dolari.

Citeste si: Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia la fiul său: „Mamă, adu-mi ceva de mâncare că nu mai pot de foame și n-am timp să mă mai duc să mănânc.”- kfetele.ro

Citeste si: Crima din Sibiu! Tânărul de 24 de ani şi-a recunoscut fapta. Motivul pentru care şi-a ucis iubita cu sânge rece. Victima i-ar fi salvat în trecut viața agresorului- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO- Un grav accident rutier a avut loc în Tulcea. O mașină a luat foc, iar două persoane au fost rănite. Cum s-a petrecut tragedia?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si