Polițiștii și jandarmii din Iași au fost nevoiți să medieze conflictul dintre un preot și enoriașii săi. Slujitorul a fost blocat de săteni în preajma bisericii când ar fi încercat să plece cu bunuri care ar aparține parohiei, iar oamenii și au făcut cruce când au descoperit dezastrul din locuința preotului, a transmis Cristian Sabbagh.

Scandal între preot și enoriași

Până la urmă a fost nevoie de intervenția jandarmilor și a polițiștilor pentru a potoli spiritele.

În ultimii doi ani scandalurile s ar fi ținut lanț, povestesc enoriașii.

Oamenii sunt nemulțumiți că pacea comunei a fost tulburată tocmai de preot. 

Localnicii spun că preotul a introdus în biserică icoane nerecunoscute de ritul ortodox românesc.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Enoriașii sunt șocați și de ce au găsit în casa parohială. Pe lângă distrugerile din curte, oamenii ne arată și dezastrul din locuință. Preotul a mai fost implicat într-un alt scandal și în Botoșani. A fost înlocuit dintr-o parohie după acuzațiile aduse de localnici și așa a ajuns în Iași. Situația preotului se află în atenția Consistoriului Parohial al Arhiepiscopiei Iașilor, instanță disciplinară și de judecată bisericească, ce se va întruni după această perioadă pascală în așteptarea judecății.

Preotul nu mai are voie să slujească din luna aprilie transmit reprezentanții bisericii.

Citește și: VIDEO- Un grav accident rutier a avut loc în Tulcea. O mașină a luat foc, iar două persoane au fost rănite. Cum s-a petrecut tragedia?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si