Bebelușii îl adoră, iar copiii mai mari îl văd ca pe un prieten. Este vorba despre Ovidiu, singura bonă bărbat din România, care are mare succes cu piticii de toate vârstele. Iar părinți i au mare încredere în el pentru că e răbdător și blând, a transmis Simona Pătruleasa.

Ovidiu, bărbatul care lucrează ca bonă

Faceți cunoștință cu Ovidiu, singurul babysitter bărbat din România.

Este din Cluj și are mare lipici la bebeluși. După cursurile de la facultate, unde se specializează în publicitate, tânărul merge la job. Are grijă de copii, ori de câte ori părinții îi solicită serviciile.

Citește și: VIDEO-Conflicte între generații. Ce sfaturi și-au dat seniorii și tinerii între ei? ,,Tinerii să-și asculte părinții, că părinții le vor numai binele''

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

,,Am zis că hai să încerc, să dau anunț și au început să mă caute familiile, mămicile în special că ele au fost mai receptive’’, a spus Ovidiu.

Bebelușii îl adoră, iar copiii mai mari îl consideră un prieten. Tânărul știe cum să aibă grija de cei mici, iar părinții au încredere. Mai mult, Ovidiu se descurcă excelent și cu nou-născuții.

Ovidiu nu a făcut cursuri sau specializare în îngrijirea copiilor.

Și-a luat părinții drept modele și a învățat singur cum trebuie să se comporte cu cei mici.

,,Mama a crescut 11 copii, 7 băieți și 4 fete și are o experiență în creșterea copiilor și tatăl, am căpătat de la tata dragostea asta de oameni, de la el am învățat că trebuie să ajut oamenii, să am grija de oameni'', a spus Ovidiu.

Întotdeauna, Ovidiu îi scoate pe copii și afară, în aer liber, cel puțin o oră pe zi.

,,E foarte important să nu te stresezi sau să nu te panichezi când un copil plânge. Copilul simte când tu ești panicat și îl faci să plângă și mai tare dacă simte. Dacă îți păstrezi calmul și îi distragi atenția și faci tot posibilul să schimbi starea de spirit poți să reușești’’, a spus Ovidiu.

Anul acesta tânărul își va termina studiile și are de gând să urmeze o meserie similară. El este foarte activ și în mediul online. Pe Tik Tok, tot mai mulți oameni îi urmăresc filmulețele pe care le realizează împreună cu piticii de care are grijă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: