VIDEO - Petreceri fără restricții: Distracție la cote maxime în Centrul Vechi al Capitalei în weekend

Centrul Vechi al Capitalei a fiert sub povara unor petreceri pline de euforie și greu de stăpânit weekendul ce tocmai a trecut.

Author: Mircea Pop duminică 13 iunie 2021 , 18:24

Petreceri fără restricții: Distracție la cote maxime în Centrul Vechi al Capitalei în weekend
Petreceri fără restricții: Distracție la cote maxime în Centrul Vechi al Capitalei în weekend
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

S-a băut cât pentru întreaga pandemie și s-a dansat pe oriunde, într-o buluceală de zile mari. Iar tinerilor dornici să chefuiască li s-au alătura și suporterii străini veniți la București special pentru Campionatul European de Fotbal!

Cu greu a fost loc să te strecori sâmbătă seară pe aleile din Centrul Vechi luate cu asalt de petrecăreți. Euforia s-a strecurat rapid printre oameni și parcă i-a băgat în priză!

Petrecăreții au dansat sus pe mese

Și ca atmosfera să ardă la cote înainte- au intrat în acțiune animatoarele. Astfel de mișcări provocatoare n-au făcut altceva decât să le dea curaj și altora să urce sus pe mese.

Citeste si: Bilanț coronavirus 13 iunie 2021 România: 69 de cazuri noi

Lumea s-a zbenguit până la epuizare și nimeni nu a ținut cont de paharele date peste cap.

Micul Paris a fost primitor și le-a dăruti tuturor încă o noapte de neuitat. O recunosc și străinii- care s-au înrolat rapid în brigada veselă ce nu a avut astâmpăr nicio clipă! Supoterii macedoneni, veniți la București, nu puteau lipsi din pestrițul peisaj.

Distracția a continuat și după ora ”stingerii”

Cu atâția dornici de evadare nu e de mirare că nu s-a mai găsit loc la mese, astfel că cei mai mulți s-au mulțumit măcar să ajungă până la bar să-și ia de băut. În rest, au încropit pe loc soluții.

Citeste si: VIDEO- Predica șocantă a unui preot. Discurs halucinant legat de vaccinare: ”Oamenii se vor umple de solzi și cancere de sânge”

Și s-a descurcat toată lumea... chiar și să fenteze restricțiile. Că doar nu s-a gândit cineva că la miezul nopții, când teoretic toate se închid, nu mai era țipenie de om în Centrul Vechi. Practic, distracția fără limite a continuat cu mult după ora ”stingerii”!

Citeste si: Veste îngrijorătoare despre varianta indiană Delta a noului coronavirus


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si