„Rapperul P Diddy face primele declarații după ce în spațiul public au apăruit imagini în care o snopea în bătaie pe fosta sa iubită. Blamat de milioane de fani din întreaga lume, milionarul american negase inițial că ar fi agresat vreodată vreo femeie. Acum, când dovezile au început să apară, celebrul rapper spune că e dezgustat. Vă avertizăm, urmează imagini cu un puternic impact emoțional”, a spus Simona Pătruleasa.

Acestea sunt imaginile care au șocat o lume întreagă. Rapperul P Diddy o snopește în bătaie pe Cassie, pe holul unui hotel din Los Angeles. Scena violentă a avut loc în 2016, chiar cu două zile înainte ca cei doi să participe la un eveniment monden. Dovezile video au apărut abia acum.

Citește și: VIDEO Agresori prinși abia după 2 săptămâni de la bătaia generală din Vama Veche

Ce a spus recent rapperul despre lucrurile pe care le-a făcut în 2016

Deși până acum a negat ferm că ar fi fost vreodată violent, celebrul rapper a postat aseară prima sa reacție după apariția înregistrărilor de pe camerele de supraveghere. Le cere scuze fanilor, nicidecum fostei sale iubite.

„Eram distrus, eram la capătul puterilor... Dar comportamentul meu din acel video nu are scuză.

Îmi asum responsabilitatea pentru ceea ce am făcut... Sunt dezgustat de ce am făcut”, a spus P Diddy, rapper și producător muzical.

Producătorul muzical, care este unul dintre cei mai bogați antreprenori din America, susține că a primit ajutor psihiatric în acea perioadă pe care o numește una sumbră.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„M-am dus și am cerut ajutor profesional. Am fost la terapie, la reabilitare. I-am cerut lui Dumneze milă și iertare. Îmi pare atât de rău, dar sunt hotărât să devin un om mai bun de la o zi la alta”, a mai spus rapperul.

Rapperul P Diddy este acuzat și de alte persoane

La scurt timp după ce a postat videoclipul, rapperul american a fost surprins plimbându-se prin cartierul din Miami unde locuiește. Senin și tăcut, a făcut semne de pace și iubire la toate întrebările.

Citește și: VIDEO- DJ Khaled, cărat pe brațe de bodyguarzi. Motivul pentru care a procedat astfel i-a înfuriat pe fani

Imperiul de milioane al rapperului american a început să se clatine în noiembrie, anul trecut. Pe atunci Cassie, fosta iubită, a intentat un proces în care-l acuza de violențe fizice și psihice, amenințări și abuzuri ce s-ar fi petrecut în cei 12 ani de relație. Artista a povestit în plângere inclusiv despre bătaia din imaginile apărute acum. Cei doi au ajus chiar a doua zi la o înțelegere: Diddy a plătit la finalul anului trecut peste 30 de milioane de dolari ca fosta sa iubită să renunțe la declarații.

Chiar dacă artistul nu poate fi cercetat penal pentru agresiunea din 2016, imaginile vor cântări în actualele cazuri.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Mai multe persoane au depus în ultimele luni plângeri, spunând că Diddy face trafic de persoane și că ar fi răpit și bătut mai multe femei de-a lungul timpului. În martie, agenții federali i-au răscolit vilele din Los Angeles și Miami în căutare de probe.

Acum, mai muți artiști celebri, între care și 50 Cent, l-au condamnat public pe Diddy pentru bătaia asupra fostei sale iubite.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: