VIDEO - Preoții ne învață cum să ne luptăm cu energiile negative din jurul nostru

Energiile negative sunt peste tot în jurul nostru, depinde doar de noi să le transformăm într-unele pozitive. Părintele Valentin Fotescu ne învață cum.

Author: Iulian Ciurea joi 21 ianuarie 2021 , 13:57

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Preoții cred că energiile negative sunt „lucrarile celui rau, duhurile celui rau” și ne sfătuiesc cum să ne ferim.

„Cand simti tu energia negative din partea cuiva? Cand dai de un om frustrat, anxios, depresiv, te superi, nu poate nici un dialog sa poarte daramite sa poarte un dialog si-atunci simit energia aia ca ti-o da si mai rau cand il vezi pe el asa, iti declanseaza mania! Mania ce e? O energie negativă. Daca bunatatea si rabdarea sunt la duhul sfant, in partea asta e declansata mania”, susțin preoții.

Energiile negative pot apărea în jurul nostru oriunde

„Supararea, daca o scriem asa, e una din energiile negative, cand cineva vrea sa te supere, vrea sa te conecteze la aceasta energie, sa fii suparat, morocanos, ca si tu la randul tau sa ii superi pe alti si ne conectam asa unul de la altul

cu energia asta si se transmita, mai ales la serviciu.

Pentru a tine la distanta influentele negative din viata noastra, preoții au mai multe recomandări.

„În primul rand sa avem psihicul echilibrat. Acesta poate fi echilibrat prin emotii positive, prin trairiea bucuriilor chiar cele mici pe care nu le-ai luat in seama. Sa cauti sa te bucuri si de un copac cu flori nu numai un copac cu poaem. Pentru ca si florile acelea daca te gandesti trebuie sa iti trezeasca o bucurie si rationala si sentimentala”, spun preoții.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si