Programările la Spa sunt la mare căutare pentru prima săptămână din acest an. Care sunt cele mai cerute servicii știe colega mea, Silvia Cseh. Bună ziua, Silvia!, a transmis Simona Pătruleasa.

Relaxare la spa, în primele zile din 2024

Dacă vreți să vă începeți relaxați și bine dispuși noul an trebuie să optați pentru un astfel de răsfăț. Ceea ce vedeți acum în imagini este de fapt un ritual de masaj balinez, unul dintre cele mai cerute servicii de la acest centru spat din Cluj Napoca.

Pe lângă acest răsfăț, clienții pot opta și pentru alte tipuri de ritualuri cum ar fi masaj asiatic tradițional sau tratamente corporale și faciale. O astfel de ședință durează între șaizeci și o sută douăzeci de minute, iar prețurile variază în funcție de serviciile alese. Există și pachet pe pentru cei care doresc să vină să se relaxeze în cuplu sau cu alți membri din familie. Sunt deja foarte multe programări pentru această săptămână, semn că tot mai multe persoane vor să se simtă bine să fie relaxați și să înceapă noul an fără stres, a transmis Silvia Cseh.

Citește și: VIDEO- După Revelion, românii s-au relaxat la cel mai mare centru de Wellness cu ape termale din Europa

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: