În minutele următoare, Alina Laufer va arăta rețeta unui preparat delicios și ușor de pregătit, numai bun pentru o masă în familie. Urmează rubrica de gătit!

Să crești mare-rețetă de ouă umplute

Vine masa de Paște și pentru că ne dorim să fie o masă fericită și îmbelșugată pentru toată familia, nu trebuie să-i uităm pe cei mici.

Haideți să vedem cum putem face masa de Paște atractivă și pentru pitici. Avem nevoie în primul și în primul rând de ouă, pentru că o să facem ouă umplute.

Umplutura o să o facem cu gălbenușuri, cu muștar, maioneză, cremă de brânză. Pentru că nu-mi doresc să folosesc multă maioneză, în cazul celor mici. O să ornăm cu măsline și morcovi și o să facem niște bruschete, un fel de capreze, special pentru cei mici. O să avem nevoie de cherry, de busuioc, de pesto, mozzarela. O să facem și niște ouă roz, special pentru prințese, pe care o să le colorăm natural cu sfeclă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Să crești mare, cu Alina Laufer. Rețetă de post: tortilla umplută cu năut și fasole roșie

Ouăle o să le tăiem astfel încât să facem un mic căpăcel. O să scoatem gălbenușul. Zdrobim gălbenușul, punem puțină cremă de brânză, puțin muștar și maioneză. O să avem nevoie de un poș și o să umplem în jumătățile de ou. Puișorii sunt aproape gata, o să le punem căpăcelele, ca niște căciulițe.

Sunt foarte drăguți și nu pot fi niște puișori adevărați, dacă nu le facem ochișori.

Pentru asta avem nevoie de măsline și trebuie să le facem și un cioc și o creastă. Pentru prințese adorabile, avem ouă roz. Aceste ouă au stat în suc de sfeclă la frigider măcar șase ore și acum urmează starul! Iepurașul de Paște! Avem nevoie de baghetă, pe care o tăiem în diagonală. Pâinea o să o ungem cu puțin pesto. Avem aici mozzarela, o să facem corpul iepurașului, un cap mic și niște urechiușe drăguțe. O să facem și o inimioară.

Dragii mei, aceasta este povestea noastră în farfurie. Sper că o să le placă piticilor voștri și vă urez din toată inima Paște fericit!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: