Selly a fost implicat în mai multe accidente după ce a obținut permisul de conducere, iar persoanele din mediul online au reacționat de fiecare dată la cele întâmplate, fie cu critici, fie cu ironii.

Citește și: Alexandru Pădureanu, atac dur la adresa lui Nicole Cherry: „Tu ești o glumă din punct de vedere muzical”

După ultimul eveniment, mai mulți oameni au început să facă glume cu privire la stilul său și abilitățile de a conduce.

Vloggerul s-a ținut pe poziții și le-a răspuns ferm cârcotașilor.

Selly, primele declarații după ultimul accident

Selly este unul dintre cei mai apreciați tineri din mediul online. În timp, el a reușit să-și achiziționeze mașini de luxu, iar banii se pare că nu reprezintă o problemă pentru el. 

De când a obținut permisul de conducere, el a fost implicat în mai multe accidente rutiere și le-a tratat pe toate într-un mod relaxat.

Citește și: Filmul ”Romina, VTM” cu Bogdan de la Ploiești și Tzancă Uraganu, pe primul loc în box office, cu încasări uriașe. A detronat Avatar 2

După ultimul incident, oamenii din mediul online au făcut multe glume despre stilul și abilitățile de condus ale vloggerului. El a declarat în cadrul unui interviu că nu este deranjat de ceea ce aude și vede în mediul online.

Chiar și așa, le-a lăsat un scurt mesaj internauților.

Citește și: VIDEO- Petrecere cu maneliști de ziua lui Selly. Poliția a dat amenzi

„Nu mă deranjează absolut deloc. Aveți grijă dacă mă vedeți pe stradă, s-ar putea să ne ciocnim, cine știe, la volan e bine să fim prudenți”, a transmis Selly.

Gafa comisă de Selly în trafic

Andrei Șelaru intră din nou în atenția publicului cu schemele sale din trafic.

Selly, așa cum este cunoscut în online, a încălat legea pe o șosea din Capitală. Tânărul a întors pe o linie de tramvai, chiar în fața acestuia.

Citește și: „Pe mine mă interesează să fac bani din treaba asta. Romina, VTM are zero șanse de export”. Cum au reacționat românii la filmul lui Selly, Romina, VTM

Un internaut a surprins  gestul necugetat al lui Selly în trafic. Influencerul nu a respectat regulile în trafic și a făcut o manevră neașteptată chiar pe linia de tramvai.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Probabil pentru că a greșit sau s-a răzgândit, așa că a schimbat direcția de mers și și-a întors bolidul chiar în fața unui tramvai.

Citește și:  Selly vine in platoul TU URMEZI

Selly a comis o gafă din nou. Cântărețul, de 21 de ani, a sfidat vatmanul unui tramvai din București.

Influencerul s-a „făcut” stăpân pe șosele și a întors fără a se gândi că poate provoca un accident. Un trecător a fost enervat de gestul lui Selly, așa că a imortalizat momentul. 

Citește și: Cât costă mașina cu care Selly a făcut accident! Trebuie să scoată din buzunar sume colosale pentru reparații| EXCLUSIV

„Ăsta e Selly! Știu, să fii influencer nu îți trebuie și creier, trebuie doar să ai prieteni în agenții de publicitate, le dai parte și gata, ai și tu bani de CLS...

Bah, eu mai țin minte că erau oameni în bula de educați care îl aplaudau pe ăsta că spunea că Ministerul Educației  nu oferă elevilor suficientă educație:)) eu cred că avea nevoie doar de o linie de tramvai, doar a lui :)))” a zis martorul în cadrul clipului video.

Citeste si: Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia la fiul său: „Mamă, adu-mi ceva de mâncare că nu mai pot de foame și n-am timp să mă mai duc să mănânc.”- kfetele.ro

Citeste si: Crima din Sibiu! Tânărul de 24 de ani şi-a recunoscut fapta. Motivul pentru care şi-a ucis iubita cu sânge rece. Victima i-ar fi salvat în trecut viața agresorului- radioimpuls.ro

Citește și: Selly a mărturisit cum s-a petrecut accidentul pe care a recunoscut că l-a provocat. Influencerul, extrem de sincer: „A fost vina mea”

„Mârlan de București” a adăugat trecătorul.

Reacțiile oamenilor la videoclipul cu Selly în trafic

Comentariile lăsate în cadrul postării sunt împărțite în două, unii internauți îl critică, alții spun că este doar o greșeală. 

„Selly te învăț să conduci corespunzător! Pt tine un discount bun 😉”, a comentat un internaut.

Citește și: BRomania vrea să facă pasul cel mare? Actorul a spus ce crede cu adevărat despre căsătorie: „Poate la anul vorbim...”

„Nici cu bicicleta nu se descurcă mai bine”, a concluzionat cineva.

„De ce nu-i ridică permisul?” a întrebat o persoană.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si