„Cunoscută pentru gusturile sale rafinate, Simona Pătruleasa vrea să își schimbe bucătăria. Anul acesta, trendurile în materie de mobilă combină designul minimalist cu elementele avangardiste. Am însoțit-o și noi pe vedetă la cumpărături. Iată ce a ieșit!”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Simona Pătruleasa a găsit mai multe lucrui pe placul său

„Nu sunt la mine la bucătărie, dar sinceră să fiu, mi-aș dori una ca aceasta.

Sunt în căutarea unei bucătării superbe și am găsit ceva care îmi place”, a declarat Simona Pătruleasa.

Citește și: VIDEO- Raluca Bădulescu și Simona Pătruleasa, gospodine desăvârșite. Cum se pregătesc acestea pentru Paște

Atentă la detalii, Simona Pătruleasa își dorește să aleagă piese de mobilier care să îi completeze gusturile sofisticate, dar și să îi ofere funcționalitatate în spațiul său de gătit.

„Și asta îmi place foarte mult pentru că are foarte mult spațiu de depozitare, dar acum trebuie să mă gândesc cum s-ar încadra în spațiul pe care îl am eu”, a adăugat vedeta Kanal D

Vedeta își dorește ca, în viitoarea sa bucătărie, detaliile să fie puse în valoare pentru a crea o atmosferă de poveste.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Aici avem a treia variantă și mi se pare senzațională. Îmi place foarte mult și această vitrină pentru pahare. Mi se pare senzație”, a menționat prezentatoarea TV.

Care sunt, conform specialiștilor, cele mai noi tendințe în materii de bucătării?

Potrivit specialiștilor, anul acesta, la mare căutare sunt elementele moderne și minimaliste.

„Blatul bucătăriei, în cazul acesta, este din quartz. Quartzul este un material foarte rezistent și rezistă atât termic, cât și chimic.

Tot ce ține de tăcâmuri este, de data aceasta, pe o tăviță de aluminiu. Compartimentarea este din lemn masiv. Hota devine acum, practic, o piesă în bucătărie și, atunci, chiar dacă nu ai tubulatura respectivă trasă pe poziție, prin filtrul de carbon ai posibilitatea să recirculi vaporii. Atunci, poți să o piesă de genul”, a menționat Iulian Arpănaș, director comercial și arhitect.

Citește și: Produsul care nu lipsește niciodată din rutina de îngrijire a Simonei Pătruleasa! Prezentoarea de știri a dezvăluit care sunt trucurile la care apelează pentru a avea un ten impecabil: „Trebuie să avem foarte mare grijă”

Atunci când vine vorba despre culori, nuanțele care conferă un aer cald sunt în concordanță cu tendințele actuale în materie de design interior.

„Foarte multe nunațe pământii, nuanțe deschise la culoare, nuanțe care, ușor-ușor, ar putea să ți se potrivească atât ție, cât și partenerului tău”, a spus Iulian Arpănaș, director comercial și arhitect.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Pe lângă mobilierul de bucătărie, vedeta Kanal D este și în căutarea unui dressing încăpător, cu aer de glam, în care să își expună colecția de accesorii.

„Cred că orice femeie își dorește un dressing ca acesta, nu? Am avut și închis, acum am deschis și îmi place deschis.

Chiar dacă se spune că e mai practic când e închis, că e ferit de praf, dar fiind o zonă doar pentru așa ceva, mi se pare ideal așa. Îți poți alege outfitul. Da le vizualizezi altfel, e altceva” a adăugat Simona Pătruleasa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si