Raluca Bădulescu și Simona Pătruleasa sunt două dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. Sunt femei de succes și mai mult decât atât, gospodine desăvârșite! Iar astăzi, în Joia Mare, au venit în platoul știrilor Kanal D pentru a ne povesti despre pregătirile pe care le fac, dar și despre cum vor petrece Paștele în acest an.

Raluca Bădulescu și Simona Pătruleasa, pregătiri pentru Paște

Raluca- Noi ne impresionăm puțin la descrierea asta.

Simona- Puțin exagerată, Cris. Asta cu gospodinele desăvârșite, aici noi ne dorim să fim și sperăm să fim în viitor.

Raluca- Uite că ne iese, mă.

Simona- Mai mult cu decorul, de asta pot să mă ocup.

Raluca- Nu știu câți dintre telespectatorii noștri ne cred, toată noaptea am fiert ouăle. Uite de-aia sunt așa, aurie, de la ouă.

Simona- Vreau să te întreb ceva, acum sincer, înainte ca ouăle să ajungă așa colorate, există un truc pe care doamnele acasă îl fac, pentru ca ouăle să devină atât de frumoase, știi care este?

Raluca- Nu.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Simona- Cris, tu știi?

Cristina- Nu, dar sunt curioasă dacă tu vreodată ai vopsit ouă și să ne spui și truc?

Simona- Măi, da am vopsit cu mama, pentru că atunci când ești mic, ești fascinat așa oare cum de toată treaba asta și am făcut și cu Ingrid. Deci în primul rând, ele trebuie degresate. Ăsta este, de fapt, așa secretul. Trebuie degresate, apoi fierte ouăle, vopsite, depinde acum cum le vopsim, pentru că de exemplu, eu, fiind cu Ingrid, am încercat tehnica șervețelului.

Să nu râdeți, dar multă lume o face, da găsești un șervețel frumos oul este fiert și apoi pui șervețelul pe ou, cu ajutorul albușului de ou și o pensulă.

Citește și: VIDEO- Ouă încondeiate, o tradiție nemuritoare. În Maramureș, meșterii populari au organizat ateliere speciale prin care să îi învețe pe cei mici și cei mari acest obicei

Ralu, mai este o tehnică, aceea în care pui într-o punguță orez, un pic de colorant alimentar, oul fiert, zgudui puțin acolo, oul este gata.

Raluca- Asta îmi place, deci oul este cel mai sănătos, orezul este colorant, asta am băgat de la cap. Ai frecat punga și ala e oul fiert.

Cristina- Raluca, dar tu ai vopsit ouă vreodată?

Citeste si: Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu îmi mai dădea ghiozdanul să mă duc la școală. Mă trimitea cu punga.”- kfetele.ro

Citeste si: "Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă- radioimpuls.ro

Raluca- Când eram mai mică, cu mama am înțeles. Și eu pentru că la fel cum am spus, într-adevăr, când erau și de Crăciun și de Paște, întotdeauna de sărbători și eu eram fascinată, dar nu s-a lipit de mine practic treaba asta.

Mai degrabă s-a lipit de mine un cerceluș, un pantofel, o brățărică, dar acum că văd ouăle astea cât sunt de frumoase vreau să mă laud dacă se poate și ne crede cineva.

Cristina- Pe munca altuia nu se poate.

Dar tu acasă ce o preferi să ai în ziua de Paști, așa clasice sau aurii cu brizbrizuri?

Cristina- Colega mea, Daniela Mireanu ne-a făcut o surpriză și uite îți mulțumim!

îți mulțumim mult,  da lasă-mă să le iau și acasă, să mă dau mare pe ele pe instagram.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si