Burta de porc prăjită este un preparat original, cu un gust senzațional, savuros și consistent. O  rețetă simplă, dar perfectă, marca Wild Cooking TheXclusive,   care vă va ajuta să îi impresionați pe cei dragi.

Iată   cum prepară bucătarul emisiunii burta de porc prăjită,   care sunt ingredientele de care aveți nevoie și cum se prepară! Este important de precizat că această rețetă poate fi făcută și în natură pentru iubitorii de aer liber, dar și în propria bucătărie.

wild cooking burtă de porc prăjită
VIDEO | Wild Cooking: cum să prepari cea mai bună burtă de porc prăjită?[Sursa foto: Captură YouTube- theXclusive]

Ingrediente burtă de porc prăjită

Iată ingredientele de care ai nevoie pentru a prepara burta de porc prăjită!

  • Burtă de porc
  • Cartofi
  • Mozzarella
  • Ulei
  • Sare, piper după gust

Citește și: VIDEO| Wild Cooking: rețetă delicioasă de omletă perfectă cu prosciutto

wild cooking burtă de porc prăjită

VIDEO | Wild Cooking: cum să prepari cea mai bună burtă de porc prăjită?

[Sursa foto: Captură YouTube- theXclusive]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Mod de preparare burtă de porc prăjită

Primul pas este să se ia bucata de burtă de porc și să se așeze pe sare grunjoasă astfel încât să fie acoperită pe toate părțile. Se taie ușor printre oasele bucății de carne pentru ca preparatul să poată fi bine condimentat. Se adaugă și piper. Bucata de carne se lasă pentru a-și putea trage condimentele.

Citește și: Așa faci cea mai bună piftie de porc: Rețeta tradițională românească

Următorul pas, cât timp carnea stă condimentată, este pregătirea focului. Când focul s-a încins bucata de burtă de porc poate fi pusă la prăjit. Se acoperă totul cu un capac pentru a fi bine gătită și se lasă câteva minute. 

Separat, într-un ceaun se pune ulei și se lasă la încins. Se adaugă cartofii pai pentru a fi prăjiți. Burta de porc se verifică dacă este făcută și poate fi luată de pe foc.

Se scot și cartofii prăjiți din ceaun într-un castron. Peste cartofi se pune mozzarella în funcție de preferințe. Acum preparatul poate fi servit!

Citește și: Rețetă sarmale de Crăciun: Cât orez se pune la 1 kg de carne pentru sarmale?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si