Viorica Dăncilă îl cheamă pe Klaus Iohannis la dezbarere, în această seară, la Palatul Parlamentului

Prezidenţiabilul PSD Viorica Dăncilă se adresează, într-o scrisoare deschisă, românilor, jurnaliştilor, formatorilor de opinie, lansând un apel public pentru a-l chema ăe contracandidatul său Klaus Iohannis la o dezbatere începând cu ora 20:00, la Palatul Parlamentului. Ea îl acuză din nou pe preşedinte că fuge de întrebări şi anunţă căechipa sa de campanie încearcă săcontacteze staff-ul lui Iohannis.

R.B., vineri 22 noiembrie 2019 , 13:26

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Prezentăm integral scrisoarea deschisă a Vioricăi Dăncilă:

”SCRISOARE DESCHISĂ

Dragi români,
Dragi jurnalişti,
Dragi formatori de opinie,

Indiferent de opţiunea dumneavoastră duminică, cred că sunteţi de acord cu toţii că felul în care domnul Iohannis a ales să se comporte în toată această perioadă este DE NEACCEPTAT. Nimeni, dar absolut nimeni, nu şi-ar fi permis să refuze, fără niciun argument credibil, o dezbatere electorală.

Citeste si: Victor Rebengiuc: Dezbaterea Vioricăi Dăncilă, o revărsare de mahalagism, țățism și minciună

Nimeni nu a înţeles până la acest moment de ce întrebare fuge atât de tare domnul Iohannis. Ce poate să justifice o asemenea atitudine de dispreţ şi lipsă de reacţie la apelul românilor? Ce ne ascunde domnul Iohannis?

Eu, până în ultima clipă, voi insista şi voi fi pregătită pentru confruntarea democratică pe care românii o cer şi o merită!

Citeste si: Un nou fake news de campanie: Viorica Dăncilă așteptată vineri la DNA. Ce spune instituția

Aşa că lansez un apel public. Să îl chemăm pe Klaus Iohannis la dezbatere în această seară, începând cu ora 20:00, la Palatul Parlamentului! Echipa mea de campanie deja încearcă să ia legătura cu staff-ul domnului Iohannis pentru a stabili această întâlnire.

PS: Chiar şi în ultima zi de campanie, domnul Iohannis le spune românilor, la fel de obsesiv şi stupid, că au de ales între dumnealui şi PSD. Nu, domnule preşedinte! Românii au de ales între un om care fuge de întrebări şi unul care, în ultimele zile, a răspuns câtorva sute de întrebări venite de la toţi jurnaliştii, fără menajamente, fără repetiţii, fără regie!”.

Citeste si: Viorica Dăncilă: „Am călătorit cu transportul în comun. Un bilet cu metroul costă 2 lei”

Preşedintele Iohannis are programată astăzi participarea la un eveniment electoral la Bacău. El a postat pe Facebook un clip video în care apare în geaca roşie, în Piaţa Universităţii şi mesajul "HAI LA VOT! MIZA E CLARĂ - ORI EU ORI PSD. VOTEAZĂ!"

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si