Celebrul cuplu de români   care făcea senzație, în cadrul unei emisiuni televizate, a fost uitat de public. Ei au devenit renumiți după ce și-au expus viața personală la televizor. De curând, o vecină a soților a declarat cum o mai duc cei doi.

Citește și: Vulpiţa de la Vaslui a luat o decizie ŞOC! Nimeni nu se aștepta

Tânăra și soțul său se confruntă cu sărăcia după ce au terminat cu aparițiile la TV.

Viața Vulpiței și a lui Viorel Stegaru a devenit, în urmă cu doi ani, un întreg serial. Cei doi soți sunt originari din județul Vaslui și au devenit cunoscuți de o țară întreagă datorită aparițiilor repetate în fața micilor ecrane. Cei doi s-au bucurat, atunci, de haine scumpe, schimbări de look, vacanțe, ba chiar au colaborat cu mulți artiști din România.

După momentul de glorie și celebritate, soții Stegaru s-au întors în satul natal și duc o viață departe de lumina reflectoarelor. Vecina soților spune că Viorel și a sa Vulpiță se descurcă cu greu. Ei își cresc cei doi copii împreună și se luptă cu traiul de pe o zi pe alta. Viorel a muncit cu ziua pe perioada verii și a reușit să mai facă câteva economii.

Ce spune vecina soților Stegaru

O cunoștiință de a cuplului a mărturisit că ei se confruntă cu lipsuri financiare și nu au un loc de muncă stabil.

„Ei sunt bine, (n.r. – Vulpița și Viorel) se descurcă așa cum pot. Nu e ușor, mamă, în zilele noastre să ai copil. Dar atunci când ai doi, parcă e și mai complicat. Aici, pe timp de iarnă, e greu cu munca. Vara te mai duci la câmp, mai muncești cu ziua. O zi de muncă e plătită la noi cu 100 de lei. Unii îți mai dau și țigări, o masă caldă, că dacă muncești de la 5-6 dimineața până seara, trebuie să mănânci.

Viorel s-a mai dus cu ziua vara, a mai lucrat pe la unul, pe la altul. Cât poți să strângi așa? Nu prea mult… Acum e greu, când vine frigul și nu e de lucru. Îi mai ajută cei bătrâni (n.r. – părinții lui Viorel), mai au ei pensie. Au alocațiile celor doi copii. La țară nu ai nevoie de așa mulți bani… mai ai în curte o pasăre, mai pui un rând de roșii, te mai descurci. Numai să ai să-ți plătești lumina, cablul, internet dacă ai, că acum e internetul ăsta peste tot. Mai încarci un telefon', a susținut vecina celor doi, potrivit fanatik.ro.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Rafaelo, Viorel și Vulpița, acasă la Blăgești. Manelistul a ajuns pe patul de spital

Soțul Vulpiței s-a gândit și la varianta de a pleca peste hotare pentru a strânge bani pentru familia sa. „Nu sunt nici cei mai bogați, dar nici cei mai săraci. Se descurcă și ei așa cum pot. El ar putea să plece în străinătate să lucreze, că acolo se câștigă bani frumoși și ar putea să strângă ceva la „ciorap'.

Cred că nu pleacă de teamă că e singur și că nu s-ar descurca. Aici la noi la țară, ăștia tineri au plecat, și-au făcut un rost. Am rămas noi, cei bătrâni, ne ducem traiul cum putem', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Femeia a explicat cum a fost văzut cuplul Stegaru după ce s-a întors de la Capitală. „Când s-au întors de la televizor, oamenii pe aici pe la noi se uitau așa la ei, cu mirare. Nu au fost jigniți sau ceva. Pur și simplu ne miram și noi că au ajuns acolo. Prin sat s-au spus de multe ori despre Veronica vorbe urâte. Ba că pleacă cu unul, cu altul, ba că nu are grijă de copil, atunci când avea doar fetița. O fi fost așa, mamă, dar și Viorel o mai bătea. Profita de faptul că e mai mare decât ea și ea n-are unde să se ducă. S-a măritat cu el de mică, să ducă și ea o viață mai bună. Ai ei sunt mai săraci, cu mai puține posibilități. Nici casa lor nu se învârte după soare… o fi gândit și ea că trăiește mai bine. A râs lumea de ea atunci când a apărut filmarea aia când face „prostii' pe câmp. A trăit cu rușine, dar lumea a uitat, mamă. Că se uită. Au venit altele care s-au întâmplat', a mai spus femeia.

Citește și: Soții Stegaru au plecat la munte. Vezi în ce ipostază a fost surprinsă Vulpița de la Vaslui

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

În mediul online, se specula că Vulpița și Viorel au strâns bani frumoși în urma aparițiilor televizate. Vecina lor afirmă că acest zvon nu este adevărat. „Nu s-au lăudat niciodată că au făcut bani mulți la televizor. Le plăcea că erau și ei spălați ca la carte, aranjați, îmbrăcați și dichisiți. Cui nu i-ar plăcea? Ne uitam și noi la ei, dar cred că acolo era vorba și de minciuni. Erau dirijați de ăia (n.r. – echipa Acces Direct).

Ea nu știu dacă a mai muncit după ce a terminat acolo, la televizor. A stat acasă și s-a ocupat cu soacra Ilinca de fetiță, după a născut iar. Unde să te duci să muncești dacă nici carte nu ai? Dacă erau cu capul mai pe umeri, strângeau de acolo niște bani (n.r. – de la Acces Direct) și deschideau și ei o cocioabă aici', a încheiat vecina.

Citește și: Apariție șocantă a Vulpiței din Blăgești, după câteva luni în care nimeni nu mai știa nimic de ea! Aproape că nu o mai recunoști. Ce și-a făcut?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si