VIDEO - Zeci de pasageri au rămas blocați pe aeroportul din Sibiu

Sunt zeci de pasageri, în acest moment, ai unui zbor Sevilla-București, care acuză că au fost pur și simplu abandonați pe aeroportul din Sibiu.

Author: Diana Bostan luni 06 iunie 2022 , 12:55

aeroport

Pasageri aeroport

[Sursa foto: iStock]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Aeronava a fost nevoită să aterizeze acolo din cauza furtunii din capitală iar oamenii spun că nu au primit niciun fel de informații. 

Zeci de pasageri abandonați în aeroportul din Sibiu

Pasagerii au fost nevoiți să aștepte ore în șir, fără mâncare și apă.

”Tocmai am aterizat în  Sibiu, aproximativ la ora 5, iar apoi nu ne-a fost dată absolut nicio informație timp de două ore. Ulterior, la fiecare 15 minute, ne spuneau că în 15 minute va veni un autocar din București, apoi că va veni din Cluj, și tot așa până la ora 9:00 când ne-au anunțat că nu ne mai pot da nicio informație. 

Citeste si: Trupul descompus, găsit în lada unui pat, într-un apartament din București, este al unei fete de 12 ani. Cine este minora dispărută de câteva săptămâni- kanald.ro

Citeste si: Cum și-a explicat soțul Danei Roba gestul necugetat în fața anchetatorilor. Motivul pentru care și-a ieșit din minți și nu s-a mai putut controla- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Români dați jos dintr-un avion care nu a mai decolat de la Londra spre București

Acum 15 minute au sosit două autocare care au luat doar o parte din pasageri, pe care îi vor duce la aeroportul din Otopeni și de acolo fiecare la casa lui. 

Au fost foarte multe familii cu copiii, nu aveau mâncare, nu avea o apă, nu am putut cumpăra nimic, nu ne-au oferit informații, nici măcar apă sau schimb valutar. Un adevărat haos. Pur și simplu ne-au pus să coborâm din avion și ne-au lăsat acolo”, a povestit un pasager.

Au plătit 1.500- 2.000 lei pe taxi

„Am ajuns la ora 7:00 în aeroportul din Sevilla și presupun că unii dintre noi vor ajunge acasă la noapte. Avionul trebuia să aterizeze în București la ora 3:00, apoi ni s-a spus la 5:00, apoi la 4:00. Până la urmă am aterizat la ora 5:00 în Sibiu. 

Citeste si: Joi, o adolescentă britanico-belgiană a devenit cea mai tânără femeie care a zburat singură în jurul lumii

Noi ne-am urcat în două autocare, nu știu cine a rămas în aeroport! Multe persoane au optat pentru a pleca cu taxiurile plătind sume exorbitante, 1500-2000 de lei pentru a ajunge acasă. În anumite taxiuri s-au urcat câte șase persoane, plus șoferul...”, a povestit Georgiana Voicu, pasager în cursa Sevilla-București.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si